Jótékony hatás különböző fertőzések tüneteinek és mellékhatásainak enyhítésére

Jótékony hatás különböző fertőzések tüneteinek és mellékhatásainak enyhítésére

Vírusfertőzések bakteriális felülfertőződésének enyhítése

fertőzések ellen
AntiBac 30 db epesav és gyógynövény kapszula

Melyek a különböző fertőzések?

"A fertőzés kórokozók káros megtelepedését jelenti egy gazdaszervezetben. A fertőzéskor a fertőző organizmus a gazdaszervezet erőforrásait kívánja felhasználni annak érdekében, hogy szaporodjon. A fertőző élőlény a normálistól eltérő funkciót is okozhat, esetleg el is pusztíthatja a gazdaszervezetet."

Milyen tünetekkel járnak a fertőzések általában?

A baktérium és vírus fertőzések legjellemzőbb tünetei az alábbiak:

 • láz,
 • végtag- és ízületi fájdalom,
 • orrfolyás, orrdugulás,
 • torokfájás
 • köhögés, tüsszögés
 • fejfájás,
 • gyengeség, levertség,
 • hidegrázás,
 • emésztési problémák (székrekedés vagy hasmenés),
 • kiütések és egyéb bőrproblémák

A vírus és baktérium fertőzések kezelése

Az orvos felkeresése és tanácsainak betartása mellett az alábbiak a legfontosabbak: lázcsillapítás, köhögés csillapítás, orrdugulás csökkentés, fájdalomcsillapítás, bő folyadék fogyasztás, megfelelő táplálkozás, vitamin – ásványi só – nyomelem pótlás stb.

Mi a különbség a vírus- és baktériumfertőzések között?

„A vírusfertőzések általában 3-10 napig tartanak és saját maguktól elmúlnak. Az első néhány napon érezzük magunkat a legrosszabbul, utána folyamatosan egyre jobban leszünk. A vírusfertőzések esetén a tüneteket enyhítő gyógyszerekre van szükség, emellett segít a sok pihenés és folyadékfogyasztás. Ha a tünetek 10-14 napnál tovább tartanak, és folyamatosan romlanak vagy nem változnak, akkor könnyen lehet, hogy a vírusfertőzés mellé másodlagos bakteriális felülfertőződés is társul.

A bakteriális fertőzések általában tovább tartanak (akár 5-14 napig is) a tünetek idővel folyamatosan romolhatnak és gyógyszeres kezelés nélkül ritkán múlnak el teljesen. A bakteriális fertőzések kezelésére antibiotikumot szoktak alkalmazni, a szervezetünk pedig aktivizálja az immunrendszerünket.” Forrás: Házipatika – Vírus- és baktériumfertőzések

Dr. Várhalmi Antal Miklós az GALLMET-Immune (AntiBac) kapszulák fejlesztője beszél a fertőzések hatékony kezeléséről (Felirattal, kb 3 perc)

A fentieken túl a népi gyógyászatból és a tudományos kutatásokból ismert gyógynövények is hatásosak a különböző baktérium és vírus fertőzések tüneteinek enyhítésében, lefolyásának gyorsításában, melyek közül az alábbiak megtalálhatók az GALLMET-Immune (AntiBac) termék összetevői között is.

GALLMET-Immune (AntiBac) hatóanyagai és hétszeres hatásuk a szervezet védelme érdekében:

fokhagyma

Fokhagyma

egy GALLMET-Immune (AntiBac) kapszulában több gerezd fokhagyma hatóanyaga található!

 • A középkorban a fokhagymát a járványos betegségek megelőzésére használták.
 • A fokhagyma számos légúti kórokozó (baktériumok, vírusok) szaporodását gátoljaB16
 • A légúti fertőzések elleni hatást modern, klinikai vizsgálatban igazolták.B16 Egy vizsgálat szerint a megelőzési céllal, tartósan szedett fokhagyma jelentősen csökkentette a légúti fertőzések kialakulásának kockázatát.

 

androgáfisz

Keserű andrográfisz

leveléből és gyökeréből Indiában és Kínában már az antibiotikum feltalálása előtt is készítettek orvosságot

 • Az andrográfisz kivonatának különféle kórokozók (E. coli, Staphylococcus aureus, Staphylococcus epidermidis, Pseudomonas aeruginosa, B. subtilis, Candida albicans) elleni, gyulladáscsökkentő, immunmoduláns és görcsoldó hatását kísérletesen igazolták.C2 C8
 • Egy metaanalízisben több mint 7000 beteg adatai alapján elemezték az andrográfisz hatásosságát a megfázás kezelésében.C2 , az eredmények azt jelzik, hogy enyhíti a köhögést, a torokfájást, a megfázás tüneteit és gyorsítja a gyógyulást C17 C2  C12
fekete bodza

Fekete bodza

A népi gyógyászatban a bodza volt „a szegényember patikája”

 • A bodzavirág évszázadok óta része az európai népi gyógyászatnak: elsősorban izzasztóként, illetve láz és meghűlés esetén alkalmazzák.
 • A termés préslevét és kivonatát megfázásos betegségek esetén is alkalmazzák.
 • A bodzatermés antioxidáns és G5, vírusellenes hatású a légúti vírusokkal szemben (pl. influenzavírus),
 • Az immunrendszerre hatva segítik a vírusellenes védekezést.A6 A4 A3
 • A bodzatermés influenza fertőzötteknél gyorsítja a gyógyulást és mérsékli a betegség tüneteit.A4
 • Hasonló hatást figyeltek meg megfázás esetén is.A5

 

kurkuma

Kurkuma (Curcuma Longa)

A kurkuma előnyös tulajdonságait a gyógyszer- és egészségipar is felismerte

 • A kurkuma gyulladáscsökkentő hatását klinikai vizsgálatok bizonyítják.E19
 • A kurkumin immunstimuláns hatással bír: az immunválasz során fokozta az ellenanyagok termelését és a fehérvérsejtszámot.E2

 

szárított szarvasmarha epe

Epesavak (bile acids)

Az epesavak fertőtlenítő hatása a zsírbontó funkciójának köszönhető. A lipid borítású makro vírusok, baktériumok és kórokozók zsírt tartalmazó vázát lebontja, ezzel az immunsejtek számára hozzáférhetőbbé teszi a kórokozókat, így tehermentesítik az immunrendszert.

Erről Dr. Bertók Lóránd professzor a következőket írta: „Az epesavak detergens hatásán alapuló fiziko-kémiai védelemben a szervezetnek egy általános védekező mechanizmusát ismertük meg, amely kiterjed mindazokra a kórokozókra, amelyeknek a felületén zsír szerkezet van…” (pl. influenza- és herpeszvírusok). Forrás: Az Epesavak szerepe a szervezet fiziko-kémiai védelmében

 

Az GALLMET-Immune (AntiBac) egy új étrendkiegészítő a piacon, melynek a Nemzeti Kutatási Fejlesztési Hivatal is támogatja a találmányi bejelentését!

Az GALLMET-Immune (AntiBac) terméket több száz nemzetközi kutatásból származó szakcikk, tanulmány és kutatás alapján fejlesztettük, összetevőit úgy választottuk ki, hogy az aktuális kihívásoknak feleljen meg és segítse a szervezet védekezőképességét!

A jelenleg aktuális fertőzések kiegészítő kezeléséhez optimalizáltuk a 30 kapszulás kiszerelést, melyből a tünetek súlyosságától függően kezdeti stádiumban napi 4 kapszula használata javasolt 2-3 napig majd a napi 3 kapszulára át lehet térni a tünetek jelentős enyhüléséig!

Az oldal nyomtatásához kattintson az ikonra:

Az AntiBac kapszula MINDEN gyógyszertárban kapható vagy megrendelhető!

 • Gallmet-Mix90-AntiBac

  Gallmet-Mix 90 db + AntiBac 30 db együtt kedvezőbben

  14 900 Ft
  Akciós ár:
  11 650 Ft

  A kedvezményes ár rendelésenként egyszer vehető igénybe, más 90 db‑os GALLMET kedvezménnyel nem vonható össze, a kedvezményeket a pénztárban részletezzük.

  Megveszem
 • Gallmet-Natural90-AntiBac

  Gallmet-Natural 90 db + AntiBac 30 db együtt kedvezőbben

  14 900 Ft
  Akciós ár:
  11 650 Ft

  A kedvezményes ár rendelésenként egyszer vehető igénybe, más 90 db‑os GALLMET kedvezménnyel nem vonható össze, a kedvezményeket a pénztárban részletezzük.

  Megveszem
 • Bodorrózsa levél teljes értékű gyógynövény-kivonatot tartalmazó kapszula
 • Orvosi zsálya levél teljes értékű gyógynövény-kivonatot tartalmazó kapszula
gallmet.hu
hu_HUMagyar
Görgessen a tetejére