Az ANTIBAC termék felhasználásának egészségügyi javaslatai

Jótékony hatás különböző fertőzések tüneteinek és mellékhatásainak enyhítésére

"Az orvos felkeresése és tanácsainak betartása mellett az alábbiak a legfontosabbak: lázcsillapítás, köhögés csillapítás, orrdugulás csökkentés, fájdalomcsillapítás, bő folyadék fogyasztás, megfelelő táplálkozás, vitamin – ásványi só – nyomelem pótlás stb. A fentieken túl a népi gyógyászatból és a tudományos kutatásokból ismert gyógynövények is hatásosak a különböző baktérium és vírus fertőzések tüneteinek enyhítésében"

Tovább olvasom

Bakteriális kórházi fertőzések hatásainak csökkentésében közreműködés

"A kórházi fertőzések rendkívül komoly egészségügyi problémát okoznak világszerte. Ezeket leggyakrabban a Gram-negatív baktériumok okozzák. Kórházba kerüléskor jelezze orvosának, ha valamilyen aktív fertőzése van. Fokozottan figyeljen a higiéniára!..."

Tovább olvasom

Immunrendszer és a természetes védekezés támogatása, különösen a felső légutak szintjén

"Az immunrendszer a szervezet védekező mechanizmusa, az esetleges fertőzés elleni védekezésben részt vevő sejtek, szövetek és szervek együttese. Ennek a szervrendszernek a működése az immunitásban nyilvánul meg. Az immunrendszer támogatása a kiegyensúlyozott étkezéssel, vitaminok fogyasztásával, rendszeres mozgással lehetséges. A fentieken túl több olyan gyógynövény is támogatú hatású lehet, melyek megtalálhatók az AntiBac kapszula hatóanyagai között "

Tovább olvasom

Máj, epe és egészséges emésztés támogatása, a bél mikrobiológiai egyensúlyának segítése

"Az emésztőrendszer feladata, hogy a táplálékot felvegye és feldolgozza; a felesleges, fel nem szívott anyagokat pedig kiürítse. Ezt a folyamatot érdemes támogatni különféle étrend-kiegészítőkkel, ugyanis a mindennapi stressz, a habzsoló evés, a sok ülőmunka negatív hatással lehetnek rá!"

Tovább olvasom

Jelentős antioxidáns hatás, krónikus betegség kialakulásának ellensúlyozása

"Számos krónikus betegség kialakulásában jelentős szerepe van a szabad gyök–antioxidáns egyensúly eltolódásának, így pl.: daganatos betegségekben, immunrendszerrel kapcsolatos elváltozásokban, zsírmájban, epekőbetegségben, gyulladásos bélbetegségekben, vastagbél-rákban. Ezekben betegségekben a természetes antioxidáns védekezés csökkenését mutatták ki."

Tovább olvasom

Az oldal nyomtatásához kattintson az ikonra:

Az AntiBac kapszula MINDEN gyógyszertárban kapható vagy megrendelhető!

 • Akció!

  AntiBac – 30 db epesav és gyógynövény kapszula

  5 000 Ft
  Kedvezménnyel!

  Jótékony hatású a különböző fertőzések (bakteriális, gombás, stb) tüneteinek átfogó enyhítésére, kiemelten az immunrendszerre és az emésztőrendszerre

  Megveszem
 • Gallmet-Mix90-AntiBac

  Gallmet-Mix 90 db + AntiBac 30 db együtt kedvezőbben

  14 250 Ft
  Akciós ár:
  11 000 Ft

  A kedvezményes ár rendelésenként egyszer vehető igénybe, más 90 db‑os GALLMET kedvezménnyel nem vonható össze, a kedvezményeket a pénztárban részletezzük.

  Megveszem
 • Gallmet-Natural90-AntiBac

  Gallmet-Natural 90 db + AntiBac 30 db együtt kedvezőbben

  14 250 Ft
  Akciós ár:
  11 000 Ft

  A kedvezményes ár rendelésenként egyszer vehető igénybe, más 90 db‑os GALLMET kedvezménnyel nem vonható össze, a kedvezményeket a pénztárban részletezzük.

  Megveszem
 • Bodorrózsa levél teljes értékű gyógynövény-kivonatot tartalmazó kapszula
 • Orvosi zsálya levél teljes értékű gyógynövény-kivonatot tartalmazó kapszula
hu_HUMagyar
Görgessen a tetejére