Jelentős antioxidáns hatás

Krónikus betegség kialakulásának ellensúlyozása a szabad gyök-antioxidáns egyensúly fenntartásával

AntiBac 30 db epesav és gyógynövény kapszula
"Számos krónikus betegség kialakulásában jelentős szerepe van a szabad gyök–antioxidáns egyensúly eltolódásának, így pl.: daganatos betegségekben, immunrendszerrel kapcsolatos elváltozásokban, gyulladásos bélbetegségekben stb. Ezekben a betegségekben a természetes antioxidáns védekezés csökkenését mutatták ki. Az antioxidánsok szerepe a szabad gyökök hatástalanítása, ezáltal az oxidatív stressz kivédése, végül az ebből eredő károsodások és betegségek megelőzése."

Mely gyakori élelmiszerek a legjobb antioxidánsok?

 • padlizsán, hüvelyesek, például fekete- vagy vesebab, zöld tea, vörös szőlő, étcsokoládé, gránátalma, áfonya, alma, brokkoli, spenót, lencse, citrusfélék, paradicsom, bogyós gyümölcsök, olajos magvak, csipkebogyó, gyömbér. Forrás: Supergreens

A fentieken túl több olyan gyógynövény is antioxidáns hatású, melyeket ajánlott rendszeresen fogyasztani a fenti folyamatok helyes mederben tartása miatt.

Keserű andrográfisz (Andrographis paniculata)

Az andrográfisz leveléből és gyökeréből Indiában és Kínában már az antibiotikum feltalálása előtt is készítettek orvosságot

 • Az andrográfisz belsőleg májvédő és antioxidáns.C16

Fokhagyma (Allium Sativum)

Egy AntiBac kapszulában több gerezd fokhagyma hatóanyaga található!

 • A légúti fertőzések elleni hatást modern, klinikai vizsgálatban igazolták.B16 Egy vizsgálat szerint a megelőzési céllal, tartósan szedett fokhagyma jelentősen csökkentette a légúti fertőzések kialakulásának kockázatát.
 • A fokhagyma antioxidáns hatását kísérletekben bizonyították. B3 B4

Kurkuma (Curcuma Longa)

A kurkuma előnyös tulajdonságait a gyógyszer- és egészségipar is felismerte

 •  kurkumin igazolt immunstimuláns hatással bír: az immunválasz során fokozta az ellenanyagok termelését és a fehérvérsejtszámot.E6
 • Több klinikai vizsgálat jelzi, hogy a kurkumin enyhíti a colitis ulcerosa tüneteit, jelentős hatású antioxidáns.E11

Fekete bodza (Sambucus Nigra)

A népi gyógyászatban a bodza volt „a szegényember patikája”

  • A bodzatermés nagy mennyiségű antociánt tartalmaz (ez adja a színét). Ezek a vegyületek antioxidáns hatásúak G5, vírusellenes hatásúak a légúti vírusokkal szemben (pl. influenzavírus), valamint az immunrendszerre hatva segítik a vírusellenes védekezést.A6 A4 A3

Orvosi pemetefű (Marrubium vulgare)

A pemetefű annyira közkedvelt gyógynövény, hogy még cukorkát is készítenek belőle!

  • Az orvosi pemetefű gyulladáscsökkentő, görcsoldó, antioxidáns, vérnyomást és vércukorszintet csökkentő D1 D3 D5 D6 hatását állatkísérletes adatok támasztják alá.

Az AntiBac egy új étrendkiegészítő a piacon, amelyet a Nemzeti Kutatási Fejlesztési Hivatal is támogat találmányi bejelentéssel!

Az AntiBac több száz nemzetközi kutatásból származó szakcikk, tanulmány és kutatás alapján fejlesztettük, összetevőit úgy választottuk ki, hogy az aktuális kihívásoknak feleljen meg és segítse a szervezet védekezőképességét!

Az oldal nyomtatásához kattintson az ikonra:

Az AntiBac kapszula MINDEN gyógyszertárban kapható vagy megrendelhető!

 • Akció!

  AntiBac – 30 db epesav és gyógynövény kapszula

  5 000 Ft
  Kedvezménnyel!

  Jótékony hatású a különböző fertőzések (bakteriális, gombás, stb) tüneteinek átfogó enyhítésére, kiemelten az immunrendszerre és az emésztőrendszerre

  Megveszem
 • Gallmet-Mix90-AntiBac

  Gallmet-Mix 90 db + AntiBac 30 db együtt kedvezőbben

  14 250 Ft
  Akciós ár:
  11 000 Ft

  A kedvezményes ár rendelésenként egyszer vehető igénybe, más 90 db‑os GALLMET kedvezménnyel nem vonható össze, a kedvezményeket a pénztárban részletezzük.

  Megveszem
 • Gallmet-Natural90-AntiBac

  Gallmet-Natural 90 db + AntiBac 30 db együtt kedvezőbben

  14 250 Ft
  Akciós ár:
  11 000 Ft

  A kedvezményes ár rendelésenként egyszer vehető igénybe, más 90 db‑os GALLMET kedvezménnyel nem vonható össze, a kedvezményeket a pénztárban részletezzük.

  Megveszem
 • Bodorrózsa levél teljes értékű gyógynövény-kivonatot tartalmazó kapszula
 • Orvosi zsálya levél teljes értékű gyógynövény-kivonatot tartalmazó kapszula
hu_HUMagyar
Görgessen a tetejére