Gyakran Ismételt Kérdések - ANTIBAC

A tünetek súlyosságától függően, kezdeti stádiumban napi 4 kapszula használata javasolt 2-3 napig majd a napi 3 kapszulára át lehet térni a tünetek jelentős enyhüléséig!
Ajánlott a napi 2-3 liter szénsavmentes vízivás.

A kapszulát normál étrend mellett az étkezés kezdetén vagy közben vegye be. A használata mindig kapcsolódjon étkezéshez. Aki nem tud enni, az ne használja.

Várandósság és szoptatás idején nem ajánlott az AntiBac szedése.

Amennyiben fertőzés idején szedi az AntiBac-ot, úgy ezalatt a GALLMET szedését függessze fel, mert az AntiBac pótolni fogja ekkor a GALLMET-M/N szerepét.


Alapvetően kúraszerűen, fertőzéses megbetegedések idejére ajánljuk a termék szedését. Immunerősítési céllal lehet hosszabb távon is szedni, napi 1-2 kapszula mennyiségben.

Igen, az AntiBac-ban lévő gyógynövények enyhíthetik a köhögést, torokfájását, lázat valamint támogatják az egészséges emésztést, tápanyag feldolgozást, amelyek szintén fontosak fertőzések esetén.

A termékben lévő fokhagyma kivonat miatt a véralvadásgátló gyógyszert szedők egyrészt egyeztessenek kezelőorvosukkal, másrészt tervezett műtéti beavatkozást megelőzően 2 héttel a termék szedését fel kell függeszteni.

15 éven aluli gyermekek részére nem ajánlott a termék használata.

Az oldal nyomtatásához kattintson az ikonra:

Az AntiBac kapszula MINDEN gyógyszertárban kapható vagy megrendelhető!

 • Akció!

  AntiBac – 30 db epesav és gyógynövény kapszula

  5 000 Ft
  Kedvezménnyel!

  Jótékony hatású a különböző fertőzések (bakteriális, gombás, stb) tüneteinek átfogó enyhítésére, kiemelten az immunrendszerre és az emésztőrendszerre

  Megveszem
 • Gallmet-Mix90-AntiBac

  Gallmet-Mix 90 db + AntiBac 30 db együtt kedvezőbben

  14 250 Ft
  Akciós ár:
  11 000 Ft

  A kedvezményes ár rendelésenként egyszer vehető igénybe, más 90 db‑os GALLMET kedvezménnyel nem vonható össze, a kedvezményeket a pénztárban részletezzük.

  Megveszem
 • Gallmet-Natural90-AntiBac

  Gallmet-Natural 90 db + AntiBac 30 db együtt kedvezőbben

  14 250 Ft
  Akciós ár:
  11 000 Ft

  A kedvezményes ár rendelésenként egyszer vehető igénybe, más 90 db‑os GALLMET kedvezménnyel nem vonható össze, a kedvezményeket a pénztárban részletezzük.

  Megveszem
 • Bodorrózsa levél teljes értékű gyógynövény-kivonatot tartalmazó kapszula
 • Orvosi zsálya levél teljes értékű gyógynövény-kivonatot tartalmazó kapszula
hu_HUMagyar
Görgessen a tetejére