Gyakran Ismételt Kérdések - GALLMET-N és GALLMET-M

Leggyakrabban az alábbi problémák szoktak felmerülni, ami miatt nem tudnak vásárlóink rendelést leadni:

 1. Nem a legfrissebb böngésző verziót használják; kérjük frissítse böngészőjét.
 2. Nem fogadják el a sütiket az oldal alján; kérjük kattintson az Elfogadom gombra.
 3. A telefonszám formátuma  nem megfelelő; kérjük ilyen formában adja meg: +36701234567
 4. A számlázási / szállítási cím nem megfelelő; kérjük ilyen formában megadni: Nagy Tér 123.
 5. Törölje a böngésző gyorsítótárat az alábbi útmutatók alapján:
  1. Chrome asztali számítógépen
  2. Chrome okostelefonon
  3. Firefox
  4. Safari
  5. Microsoft Edge
 6. Használjon privát böngésző ablakot:
  1. Chrome
  2. Firefox
  3. Safari
  4. Microsoft Edge
 7. Kapcsolja ki a reklám blokkoló kiegészítőket, mint pl. AdBlock Plus, Ghostery, uBlock, AdBlocker stb.

Amennyiben így sem sikerül megrendelni, akkor kérjük, hogy írja meg a gallmed@gallmed.hu email címre az alábbi adatokat magyar vagy angol nyelven:

 • számlázási és postacímét
 • telefonszámát
 • melyik termékből hány darabot szeretne.

A rendelés feldolgozása után küldjük a csomagot, melyet a futárnál készpénzzel vagy bankkártyával lehet kifizetni.

Ha mindezek nem megoldások az Ön számára, akkor javasoljuk, hogy vásároljon bármelyik magyar gyógyszertárban: Hol lehet beszerezni a GALLMET epesav kapszulát?

Mindkét GALLMET termék hasonló mennyiségben tartalmaz epesavakat, de a GALLMET-M még gyógynövényeket is tartalmaz. A gyógynövények kiegészítik az epesavak emésztést támogató hatását, de vannak, akik kedvezőtlenül reagálhatnak a gyógynövényekre, nekik a GALLMET-N termékeket ajánljuk.

Javasoljuk, hogy használják egyiket 2-4 hétig, majd a másikat is és azt használják tovább, amelyik jobb hatást vagy érzetet eredményezett. A két készítmény az egyéni állapottól, érzékenységtől és reagálástól függően eltérő hatékonyságú lehet, amit előre nem lehet pontosan meghatározni, de mindkét készítmény epeműködési és emésztőrendszeri hatása hasonló.

 1. A GALLMET epesav kapszulát MINDEN patikában meg lehet vásárolni, de előfordulhat, hogy az adott patikában éppen nincs a polcon, ilyenkor meg kell kérni a gyógyszerészt, hogy rendelje meg, mert az összes gyógyszer nagykereskedő raktárában van a termékünkből.
 2. Emellett egyes gyógynövény kereskedések és nagyobb áruházak polcain is megtalálható, pl. Mediline, Herbaház stb.
 3. Webáruházunkban ingyenes szállítással és utánvéttel is rendelhető, melyet néhány munkanap alatt házhoz szállítunk: https://gallmet.hu/shop/

Célszerű fokozatosan növelni a napi kapszula mennyiségét – normál étrend esetén – az optimális eredmény eléréséig , például:

 • 3-5 napig 1 db kapszula közvetlenül a déli főétkezés előtt vagy közben,
 • ezt követően 3-5 napig 1 db további kapszula is közvetlenül a reggeli főétkezés előtt vagy közben (tehát összesen napi 2 db kapszula),
 • majd ezt követően 3-5 napig további 1 db kapszula is közvetlenül az esti főétkezés előtt vagy közben (tehát összesen napi 3 db kapszula).

Ez alapján kell eldönteni, hogy napi hány kapszula szedése adta a legjobb eredményt, és ezzel a kapszula számmal folytatni a szedést.

A kapszulát az étkezés kezdetén vagy közben vegye be. Nagyon diétás étkezés esetén nem biztos, hogy szükséges használnia, mert kisebb hasmenést és émelygést okozhat.
Bőségesebb étkezés esetén bevehet egyszerre 2 kapszulát is.
Javasoljuk a napi 2-3 liter szénsav- és adalékmentes ivóvíz elfogyasztását.

A kapszulát az étkezés kezdetén vagy közben vegye be. Nagyon diétás étkezés esetén nem biztos, hogy szükséges használnia, mert kisebb hasmenést és émelygést okozhat.


A GALLMET készítmény kb. 10 éves forgalmazása alatt az esetek több, mint 90%‑ában (egyéni egészségi állapottól és érzékenységtől függően) eredményesen használják a felsorolt panaszok esetén. A felsorolt tünetek epeműködési problémára utalnak, pontosabban az enterohepatikus körfolyamat zavaraira, melyek élettani befolyásolására szolgál a GALLMET. Javasoljuk, hogy a legkisebb 30 kapszulás kiszerelésű GALLMET epesav kapszulát vásárolja meg a legközelebbi patikában vagy a webáruházunkban és próbálja ki, amennyiben enyhítette a problémákat, úgy javasoljuk, hogy folytassa a szedését.

Az alábbi cikket javasoljuk még elolvasni:
Az epesavak egyik legfontosabb funkciója a zsírbontás

Igen, mert a GALLMET a felsorolt tüneteket az elmúlt 10 éves forgalmazás alatti visszajelzések alapján az esetek több, mint 90%‑ában enyhíteni szokta, az egyéni egészségi állapottól és érzékenységtől függően.
Tudni kell, hogy epeműtét után a szervezet epehiányos állapotba kerül, mivel az epehólyag már nem tárolja a folyamatosan termelődő epét, hanem az folyamatosan elcsorog a nyombélbe. Ezért főétkezésekkor – különösen, ha zsírosabb ételeket is fogyasztunk – érdemes a hiányzó epesavakat pótolni. Kérjük olvassa el a következő cikkeket:

Mit tehet az epehólyag műtét után jelentkező emésztési problémák esetén?
Az eldobható szerv, ami nélkül nem élhetünk – az epehólyag

Igen, mert a GALLMET a felsorolt tüneteket az elmúlt 10 éves forgalmazás alatti visszajelzések alapján az esetek több, mint 90%-ában enyhíteni szokta, az egyéni egészségi állapottól és érzékenységtől függően.
Emellett a 15 mm-nél kisebb koleszterinköveket (az epekövek kb. 80%-a koleszterin kő) teljesen fel is oldhatja néhány havi szedéssel.

Kérjük olvassa el a következő cikkeket:
Hogyan kezelhető az epepolip és az epekő epesavakkal?
Epekő elhajtás, eltávolítása, epehólyag műtét fajtái

Igen, mert a GALLMET a 15 mm-nél kisebb koleszterinköveket – amelyek az epekövek kb. 80%-a és emésztési panaszokat okozhatnak – teljesen fel is oldhatja néhány havi szedéssel. Kérjük olvassa el a következő cikkeket:
Mitől alakul ki az epepolip és az epekövesség?
Epekő elhajtás, eltávolítása, epehólyag műtét fajtái

A kis méretű epekövek akár spontán módon is elhagyhatják az epehólyagot, és ekkor sem jellemző a kövek elakadása. Ennek kockázatát nem növeli meg jelentősen az epekő oldás.

Általában a 15 mm-nél kisebb koleszterinkövek (az epekövek kb. 80%-a koleszterin kő) feloldhatók epesavakkal. Amennyiben ultrahang kimutatta az epekövet, de röntgen felvételen nem látható, akkor koleszterinkőről van szó.
Kérjük olvassa el a következő cikket:
Hogyan kezelhető az epepolip és az epekő epesavakkal?

Amennyiben röntgen is kimutatja az epekövet, akkor az biztosan meszes, kemény kő, ezek feloldása jelenleg még nem lehetséges.
Kérjük olvassa el a következő cikket:
Az epekő gyógyítása epekő zúzással

Igen, az elmúlt 10 éves forgalmazás alatt sok pozitív visszajelzést kaptunk epepolip esetén. Érdemes már most elkezdeni az epepolip kezelését, mert a későbbiekben epekővé alakulhat. Javasoljuk, hogy a napi 2-3 liter szénsav és adalékmentes ivóvizet fogyassza el.

Kérjük figyelje meg az alábbi tapasztalatot epepolip estén:
Epepolip kezelése és epekő tünetmentesítése epesavakkal

Igen, az epesav természetes eredetű koleszterinszint csökkentő hatású, a csökkenés néhány heti szedés után jelentkezik, kérjük olvassa el az alábbi tájékoztatót: Koleszterinszint természetes csökkentése epesavakkal

Ajánlott a GALLMET kipróbálása, mert több vásárlónktól kaptunk pozitív visszajelzést az elmúlt 10 évben, aki psoriasis probléma miatt szedték. Tudnia kell, hogy a pikkelysömör problémák enyhülése néhány heti/hónapi szedés után várható, az egészségi állapottól és érzékenységtől függően.

Kérjük olvassa el az alábbi cikket:
Pikkelysömör (psoriasis) kedvező befolyásolása epesavakkal

Tudnia kell, hogy a psoriasis egy nagyon összetett probléma, ezért javasoljuk, hogy az alábbi orvosszakértőink közül is keressen fel valakit, mert ők nagy tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen:

Dr. Balaicza Erika https://balaicza.hu/
Dr. Tihanyi István http://www.doktortihanyi.hu/
Dr. Papp Szidónia https://www.doktorszidi.com/
Dr. Medgyesi János https://drmedgyesijanos.booked4.us/public/
Béky László természetgyógyász https://beky-termeszetgyogyaszat.hu/

Az elmúlt 10 éves forgalmazás alapján sok pozitív visszajelzést kaptunk IBS esetén a termék használatáról, de nem mindenkinél, elsősorban a székrekedéses tünetekkel rendelkezőknél, ezért azt javasoljuk, hogy próbálja ki a legolcsóbb kiszerelésű 30 kapszulás termékünket. Amennyiben javultak a problémái, akkor javasoljuk, hogy folytassa a szedést.

Tudnia kell, hogy a refluxnak nagyon sok kiváltó oka lehet, így előre nem tudjuk 100%-os bizonyossággal megmondani, hogy segíteni fog-e Önnek, de kapunk pozitív visszajelzéseket. Ezért javasoljuk, hogy próbálja ki a legolcsóbb 30 kapszulás GALLMET epesav kapszulát és ha segít a tüneteknél, akkor folytassa a szedését.

Kérjük olvassa el az alábbi cikket:
A reflux és az epeműködés kapcsolata

Az epehiányos állapot vagy epeműködési probléma különböző bőrproblémákat okozhat, így javasoljuk, hogy próbálja ki a GALLMET epesav kapszulát. A kezelés várhatóan hetekben lesz mérhető.
Az egyik GALLMET epesav kapszulát is alkalmazó orvosszakértőnek, Dr. Balaicza Erikának vannak tapasztalatai az ekcéma kezelésével kapcsolatban. Amennyiben fel kívánja venni vele a kapcsolatot, úgy a következő hivatkozáson megtalálja, hogyan kaphat időpontot: https://balaicza.hu/

Ebben a videóban érinti a doktornő ezt a problémát, így ajánljuk, hogy tekintse meg: Hogyan ismerhető fel a pikkelysömör és más bőrbetegségek?

Igen a stressz IS okozhat epekövet (hölgyeknél gyakorinak mondható az érzékenyebb idegrendszer miatt), mivel lezárhatja az epehólyagból a nyombélbe vezető Vater-papillát azzal, hogy nem engedi kinyitni az Oddi-féle záróizmot (Oddi-sphincter), így az epe besűrűsödhet az epehólyagban, ezzel a kőképződést előidézve.
Ennek következménye lehet, hogy a máj és az epehólyag közötti csatorna is megkeményedhet / megvastagodhat, sőt még a májkapu is károsodhat.
Ki lehet próbálni néha egy-egy görcsoldó NO-SPA 80 mg-os tablettával az Oddi-féle záróizom (Oddi-sphincter) kinyitását. A kőtörőfű (kapszula vagy tea) többeknél hozott eredményt a meszes kövek oldásában is. Amennyiben emésztési gondokkal is küzd, úgy a GALLMET kapszula szedése ajánlott.
A napi 2-3 liter szénsav és adalékmentes ivóvizet ajánljuk elfogyasztani!
A stressz és az epeműködés valamint az emésztés összefüggése

Amennyiben epeműtétje volt vagy epekövei vannak, úgy a folyamatos szedést javasoljuk, mert az epehólyag már nem tárolja a folyamatosan termelődő epét, hanem az folyamatosan csorog a nyombélbe, ezért étkezéskor nincs elég epefolyadék, epehiányos állapotba kerül a szervezet.

Amennyiben nem volt epeműtétje, de emésztési problémái vannak, úgy lehet kúraszerűen szedni, és ha megszűnnek a panaszok, akkor abbahagyható. Amennyiben a panaszok újra megjelennek, akkor érdemes újrakezdeni a szedést, akár hosszabb időszakokra is.

Várandósság idején az orvosszakértőink javaslatára óvatosságból nem javasoljuk a GALLMET szedését, de semmilyen mellékhatásról nem tudunk és nem is érkezett visszajelzés, ugyanis több hölgy is szedte terhesség idején, saját felelőssége alapján, ugyanis az epekő sokszor ebben az időszakban alakul ki a hölgyeknél.

Szoptatás ideje alatt semmi akadálya sincs a GALLMET szedésének.

A kapszulahéj nélkül egyáltalán nem tanácsoljuk, hogy szedje a GALLMET epesav kapszulát a következő okok miatt:

 • A kapszula tartalmának közvetlenül a nyombélbe (patkóbélbe) kell kerülnie és ezt a kapszulahéj biztosítja, amely ellenáll a gyomorsavnak, így a gyomron csak áthalad és csak a nyombélben esik szét, ahova az epevezeték is becsatlakozik.
 • A kapszula tartalma a kapszulahéj nélkül a gyomorba jutva kis eséllyel ugyan, de hosszútávon karcinogén (rákkeltő) is lehet, nemzetközi szakirodalmi adatok alapján.
 •  A kapszula tartalma olyan nagyon keserű és kellemetlen szagú, hogy akár hányingert is előidézhet kapszulahéj nélkül.

A GALLMET epesav kapszulát sok folyadékkal vagy egy már jól megrágott falattal együtt kellene lenyelni (a kapszula megrágása nélkül) evés közben.

Igen, glutén-, laktóz- és tejmentes, az alábbi linken megtekinthető élelmiszer laboratóriumi vizsgálat: GALLMET kapszulák laboratóriumi bevizsgálása

Az epének és az epesavaknak van egy fertőtlenítő hatása, ami a zsírbontó hatásából ered, ugyanis az epesav lebontja a különböző káros baktériumok, mikroorganizmusok és vírusok külső, zsírból álló peptid burkát, így segítve az immunrendszert. Minden epehiányos állapot egyben immunhiányos állapot is, amely megnöveli a szervezet érzékenységét különböző fertőzésekre és más betegségekre. Ha nem termelődik megfelelő mennyiségű epe, akkor ez a fertőtlenítő funkció sem működik megfelelően, amit epesavak szájon át történő szedésével lehet pótolni.
Emellett az epesavak védenek az endotoxinok (belső mérgek) ellen is. Az endotoxinok a bélben szétesett baktériumokból szabadulnak fel, melyek ha onnan felszívódnak a keringésbe, akkor kóros folyamatokat indíthatnak el. Ideális körülmények között azonban az epesavak védik a szervezetet a bélben jelen lévő endotoxinok ellen.
„Az epesavak detergens hatásán alapuló fiziko-kémiai védelemben a szervezetnek olyan általános védekező mechanizmusát ismertük meg, amely nem korlátozódik a bakteriális endotoxinokra, hanem kiterjed mindazokra az „ágensekre” (például egyes vírusokra is), amelyeknek a felületén lipoprotein vagy lipoid szerkezet van…” Forrás: Bertók Lóránd professzor kutatásai alapján – Magyar Tudomány, 2008/07 844. oldal

Az oldal nyomtatásához kattintson az ikonra:

A GALLMET termékek MINDEN gyógyszertárban és a gyógynövény szaküzletekben is kaphatók vagy megrendelhetők!

Mindkét GALLMET termék  hasonló mennyiségben tartalmaz epesavakat, de a GALLMET-M gyógynövényeket is tartalmaz, melyek kiegészítik az epesavak emésztést támogató hatását.

Magyarországon bármely GALLMET termék vásárlása esetén a szállítás és az utánvét díját mi fizetjük, ezzel akár 1 440 Ft-ot is megtakaríthat.

Több flakon GALLMET epesav kapszula egyidejű vásárlása esetén további kedvezményt adunk!​

Magyarországon bármely GALLMET termék vásárlása esetén a szállítás és az utánvét díját mi fizetjük, ezzel akár 1 440 Ft-ot is megtakaríthat.

Több flakon GALLMET epesav kapszula egyidejű vásárlása esetén további kedvezményt adunk!​
 • GALLMET-M/30 db természetes epesavakat és gyógynövényeket tartalmazó, bélben oldódó étrend-kiegészítő kapszula, az emésztés és az epeműködés támogatására
 • GALLMET-M/60 db természetes epesavakat és gyógynövényeket tartalmazó, bélben oldódó étrend-kiegészítő kapszula, az emésztés és az epeműködés támogatására
 • GALLMET-Mix/60 db természetes epesavakat és gyógynövényeket tartalmazó, bélben oldódó étrend-kiegészítő kapszula, az emésztés és az epeműködés támogatására - Változatlan összetétel új csomagolásban
 • GALLMET-M/90 db epesav és gyógynövény kapszula
 • GALLMET-N/30 db természetes epesavakat tartalmazó, bélben oldódó étrend-kiegészítő kapszula

  GALLMET-N * 30 db epesav kapszula – Natural

  4 530 Ft
  1 év alatt 165 db-ot adtunk el
  Megveszem
 • GALLMET-N/60 db természetes epesavakat tartalmazó, bélben oldódó étrend-kiegészítő kapszula

  GALLMET-N * 60 db epesav kapszula – Natural

  6 430 Ft
  1 év alatt 257 db-ot adtunk el
  Megveszem
 • GALLMET-Natural/60 db természetes epesavakat tartalmazó, bélben oldódó étrend-kiegészítő kapszula, az emésztés és az epeműködés támogatására - Változatlan összetétel új csomagolásban
 • GALLMET-N/90 db természetes epesavakat tartalmazó, bélben oldódó étrend-kiegészítő kapszula

  GALLMET-N * 90 db epesav kapszula – Natural

  8 430 Ft
  1 év alatt 1406 db-ot adtunk el
  Megveszem
 • Gallmet-M60-AntiBac

  Gallmet-Mix 60 db + AntiBac 30 db együtt kedvezőbben

  11 430 Ft
  Akciós ár: 8 900 Ft
  Az emésztés és az immunrendszer kombinált támogatása.

  Csak emésztési probléma esetén GALLMET ajánlott. Fertőzéses időszakokban AntiBac ajánlott: megelőzésként 2×1 kapszula/nap, megbetegedés esetén 3-4×1 kapszula a tünetek súlyosságától függően.
  Együtt a kettőre nincs szükség, mert fertőzéses időszakban az AntiBac átveszi a GALLMET szerepét is.

  Megveszem
 • Gallmet-M 90 db + AntiBac 30 db együtt kedvezőbben

  13 430 Ft
  Akciós ár: 10 000 Ft
  Az emésztés és az immunrendszer kombinált támogatása.

  Csak emésztési probléma esetén GALLMET ajánlott. Fertőzéses időszakokban AntiBac ajánlott: megelőzésként 2×1 kapszula/nap, megbetegedés esetén 3-4×1 kapszula a tünetek súlyosságától függően.
  Együtt a kettőre nincs szükség, mert fertőzéses időszakban az AntiBac átveszi a GALLMET szerepét is.

  Megveszem
 • Gallmet-N60-AntiBac

  Gallmet-Natural 60 db + AntiBac 30 db együtt kedvezőbben

  11 430 Ft
  Akciós ár: 8 900 Ft
  Az emésztés és az immunrendszer kombinált támogatása.

  Csak emésztési probléma esetén GALLMET ajánlott. Fertőzéses időszakokban AntiBac ajánlott: megelőzésként 2×1 kapszula/nap, megbetegedés esetén 3-4×1 kapszula a tünetek súlyosságától függően.
  Együtt a kettőre nincs szükség, mert fertőzéses időszakban az AntiBac átveszi a GALLMET szerepét is.

  Megveszem
 • Gallmet-N 90 db + AntiBac 30 db együtt kedvezőbben

  13 430 Ft
  Akciós ár: 10 000 Ft
  Az emésztés és az immunrendszer kombinált támogatása.

  Csak emésztési probléma esetén GALLMET ajánlott. Fertőzéses időszakokban AntiBac ajánlott: megelőzésként 2×1 kapszula/nap, megbetegedés esetén 3-4×1 kapszula a tünetek súlyosságától függően.
  Együtt a kettőre nincs szükség, mert fertőzéses időszakban az AntiBac átveszi a GALLMET szerepét is.

  Megveszem
 • Akció!

  GALLMET-SZÍV+ÉR * 90 db kapszula

  Bevezető áron:9 990 Ft Megveszem
 • Akció!

  AntiBac – 30 db epesav és gyógynövény kapszula

  5 000 Ft
  Kedvezménnyel!

  Jótékony hatású a különböző fertőzések (bakteriális, gombás, stb) tüneteinek átfogó enyhítésére, kiemelten az immunrendszerre és az emésztőrendszerre

  Megveszem
 • Bodorrózsa levél teljes értékű gyógynövény-kivonatot tartalmazó kapszula

  Bodorrózsa levél * 50 db gyógynövény kapszula

  2 500 Ft
  1 év alatt 37 db-ot adtunk el
  Megveszem
 • Orvosi zsálya levél teljes értékű gyógynövény-kivonatot tartalmazó kapszula

  Orvosi zsálya levél * 50 db gyógynövény kapszula

  2 500 Ft
  1 év alatt 66 db-ot adtunk el
  Megveszem

A GALLMET készítményt mindenki saját felelősségére használja és ajánlott, hogy az orvosával is egyeztessen!

A nemzetközi szállítási díjak és határidők megtekintéséhez tegyen a kosárba terméket, majd adja meg a címét!

hu_HUMagyar
Görgessen a tetejére