Immunrendszer és a természetes védekezés támogatása, különösen a felső légutak szintjén

Immunrendszer és a természetes védekezés támogatása, különösen a felső légutak szintjén
AntiBac 30 db epesav és gyógynövény kapszula
"Az immunrendszer a szervezet védekező mechanizmusa, az esetleges fertőzés elleni védekezésben részt vevő sejtek, szövetek és szervek együttese. Ennek a szervrendszernek a működése az immunitásban nyilvánul meg. Ennek a szónak jelentése: védettség, mentesség."

Immunrendszerünk 80%-a a bélrendszerben van

A bélben élő, mintegy 100 000 milliárd mikroorganizmus az első számú védelmi vonalunk a betegséget okozó ún. patogének ellen.

Mit tehetünk az immunrendszer egészségéért?

 • Étkezés: minél változatosabban fogyasztunk zöldséget és gyümölcsöt, annál többféle hasznos bélbaktériumot tudunk táplálni.
 • Vitaminok fogyasztása: megfelelő vegyes táplálkozásra törekvés ajánlott, illetve az alábbi vitaminok pótlása időszakosan: D- (ősztől tavaszig), C- E-vitaminok.
 • Kiegyensúlyozott életvitel, nyugodt éjszakai alvás.
 • Napi rendszerességű mozgás és levegőzés (hideg és napsütéses időben is). Forrás: Biogaia

A fentieken túl több olyan gyógynövény is immunrendszer támogató hatású lehet, melyek megtalálhatók az AntiBac kapszula hatóanyagai között.

Fokhagyma (Allium Sativum)

Egy AntiBac kapszulában több gerezd fokhagyma hatóanyaga található!

  • A középkorban a fokhagymát a járványos betegségek megelőzésére használták.
  • A légúti fertőzések megelőző hatását modern, klinikai vizsgálatban igazolták.B16 Egy vizsgálat szerint a megelőzési céllal, tartósan szedett fokhagyma jelentősen csökkenti a légúti fertőzések kialakulásának kockázatát.

Fekete bodza (Sambucus Nigra)

A népi gyógyászatban a bodza volt „a szegényember patikája”

 • A bodzatermés antioxidáns és G5, vírusellenes hatású a légúti vírusokkal szemben (pl. influenzavírus), valamint az immunrendszerre hatva segítik a vírusellenes védekezést.A6 A4 A3
 • A bodzatermés kivonatának hagyományos vizsgálataiban kimutatták, hogy influenza fertőzötteknél gyorsítja a gyógyulást és mérsékli a betegség tüneteit.A4 Hasonló hatást figyeltek meg megfázás esetén is.A5 A klinikai vizsgálatok eredményeinek újraelemzése A9 (metaanalízise) megerősítette a fenti megállapításokat.

Keserű andrográfisz (Andrographis paniculata)

Az andrográfisz leveléből és gyökeréből Indiában és Kínában már az antibiotikum feltalálása előtt is készítettek orvosságot

 • Egy metaanalízisben több mint 7000 beteg adatai alapján elemezték az andrográfisz hatásosságát a megfázás kezelésében.C2
 • Az eredmények azt jelzik, hogy enyhíti a köhögést, a torokfájást, a megfázás tüneteit és gyorsítja a gyógyulástC17 C2 C12

Kurkuma (Curcuma Longa)

A kurkuma előnyös tulajdonságait a gyógyszer- és egészségipar is felismerte

 • A több évszázados keleti népi tapasztalat és a tájékozódó jellegű tudományos vizsgálatok alátámasztják a kurkuma gyulladáscsökkentő hatását, és ezzel kapcsolatban klinikai bizonyítékok is rendelkezésre állnak.E19
 • A kurkumin igazolt immunstimuláns hatással bír: az immunválasz során fokozta az ellenanyagok termelését és a fehérvérsejtszámot.E2 Az immunrendszerre kifejtett hatás azonban ennél komplexebb. Kísérletesen előidézett, allergénnel provokált légúti obstrukció esetén szintén mérsékelte a légúti szűkületet.E6

Orvosi pemetefű (Marrubium vulgare)

A pemetefű annyira közkedvelt gyógynövény, hogy még cukorkát is készítenek belőle!

  • Az orvosi pemetefű immunmoduláns hatását állatokon mutatták ki. D3

Epesavak (bile acids)

Az epesavak fertőtlenítő hatása a zsírbontó funkciójának köszönhető. A lipid borítású makro vírusok, baktériumok és kórokozók zsírt tartalmazó vázát lebontja, ezzel az immunsejtek számára hozzáférhetőbbé teszi a kórokozókat, így tehermentesítik az immunrendszert.

Erről Dr. Bertók Lóránd professzor a következőket írta: „Az epesavak detergens hatásán alapuló fiziko-kémiai védelemben a szervezetnek egy általános védekező mechanizmusát ismertük meg, amely kiterjed mindazokra a kórokozókra, amelyeknek a felületén zsír szerkezet van…” (pl. influenza- és herpeszvírusok). Forrás: Az Epesavak szerepe a szervezet fiziko-kémiai védelmében

Az AntiBac egy új étrendkiegészítő a piacon, amelyet a Nemzeti Kutatási Fejlesztési Hivatal is támogat találmányi bejelentéssel!

Az AntiBac több száz nemzetközi kutatásból származó szakcikk, tanulmány és kutatás alapján fejlesztettük, összetevőit úgy választottuk ki, hogy az aktuális kihívásoknak feleljen meg és segítse a szervezet védekezőképességét!

Az oldal nyomtatásához kattintson az ikonra:

Az AntiBac kapszula MINDEN gyógyszertárban kapható vagy megrendelhető!

 • Akció!

  AntiBac – 30 db epesav és gyógynövény kapszula

  5 000 Ft
  Kedvezménnyel!

  Jótékony hatású a különböző fertőzések (bakteriális, gombás, stb) tüneteinek átfogó enyhítésére, kiemelten az immunrendszerre és az emésztőrendszerre

  Megveszem
 • Gallmet-Mix90-AntiBac

  Gallmet-Mix 90 db + AntiBac 30 db együtt kedvezőbben

  14 250 Ft
  Akciós ár:
  11 000 Ft

  A kedvezményes ár rendelésenként egyszer vehető igénybe, más 90 db‑os GALLMET kedvezménnyel nem vonható össze, a kedvezményeket a pénztárban részletezzük.

  Megveszem
 • Gallmet-Natural90-AntiBac

  Gallmet-Natural 90 db + AntiBac 30 db együtt kedvezőbben

  14 250 Ft
  Akciós ár:
  11 000 Ft

  A kedvezményes ár rendelésenként egyszer vehető igénybe, más 90 db‑os GALLMET kedvezménnyel nem vonható össze, a kedvezményeket a pénztárban részletezzük.

  Megveszem
 • Bodorrózsa levél teljes értékű gyógynövény-kivonatot tartalmazó kapszula
 • Orvosi zsálya levél teljes értékű gyógynövény-kivonatot tartalmazó kapszula
hu_HUMagyar
Görgessen a tetejére