Felhasználói tapasztalatok, visszajelzések

epeműtét után

FIGYELMEZTETÉS: Az 37/2004. ESzCsM rendelet 6. § (2) bekezdése értelmében az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a termékeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Ennek fényében a forgalmazó cég (GALLMED Kft. / GALLMED Ltd.) nem tulajdonít a termékeknek a betegséget megelőző, vagy gyógyító hatást. A termékek használata a szervezet öngyógyulását erősíti, és nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést, tehát konzultáljon orvosával. Amennyiben gyógyszereket is szed, az orvossal való konzultáció nélkül ne hagyja el őket, és semmiképpen sem egyik napról a másikra. A termékeket mindenki saját felelőségére használja!

A GALLMET készítményt mindenki saját felelősségére használja és ajánlott, hogy az orvosával is egyeztessen!

Az oldalon szereplő vásárlóink teljes nevét és arcképét egyrészt adatvédelmi okokból nem tesszük ki, másrészt olyan egészségügyi problémákról írnak, amit nem biztos, hogy nyilvánosan vállalnának.

Kattintson a + gombokra az egyes tünetekhez tartozó visszajelzések megtekintéséhez!

Gallmet epekő ellen

“Kb. 6 hónapja szedem a GALLMET epesav kapszulát és a fájdalmaim teljesen megszüntek. 2 cm-es epekövem van / bevallom van mikor “bűnözöm” egy kicsit / de görcseim egyáltalán nincsenek. Köszönöm Önöknek, hogy szinte élhetem a normális életet, hisz előtte már minden étel gondot okozott.”

E.B.D. – 2 cm-es epekő


“Én kb 1 hónapja szedem a GALLMET-M-et. 6 éve az UH kimutatta, hogy van 12 mm-es epekövem, azóta szenvedtem, sokszor volt borda alatti szúró fájdalom evés után és nagyon meg kellett válogatni, hogy mit tudok enni, viszont amióta szedem a GALLMET epesav kapszulát, azóta jóformán panaszmentes lettem, úgyhogy nagyon szépen köszönöm Önöknek. Természetesen most is odafigyelek, hogy ne terheljem olyan ételekkel magamat, amit nem bírok, de sokszor már jóformán bármitől rosszul voltam, most meg semmi panasz!

Műtétet nem nagyon szerettem volna, remélem, hogy így sikerül is megúsznom. :)”

F.D. – Epekő


“Április 16-án epehólyag gyulladásom lett szteroid injekciótól. Ahogy ment le a gyulladás kiderült hogy van 6 db epekövem. Háziorvos nézte ultrahanggal. Június elején annyira fájt az epém, hogy elkezdtem szedni a Gallmet-M kapszulát, igaz a háziorvos azt mondta hogy semmit sem ér, de nem is árt, ha gondolom próbáljam meg! Így napi 3-at szedtem. Most (október) voltam rendes ultrahangon és már csak “szemölcsöket” láttak és a gyulladás maradványait.
Tehát nekem nagyon bevált. Nem kell műteni a kövek miatt. A gyulladás miatt kőkemény diétát tartottam, se zsíros, se fűszeres, csak vegeta és só de enni meg kell mert kell hogy termelődjön az epe nehogy besűrűsödjön. Mínusz 21 kiló. Nekem SEGÍTETT. Sok szerencsét és jó egészséget kívánok.”

T.K. – 6 db epekő


“Tisztelt Forgalmazó!

Szeretném megosztani Önökkel hogy alig 5 nap alatt minőségi változás következett be az életemben.
IBS, epekő, eperohamok, görcsök, állandósult fájdalom jellemezte az utóbbi időszakot, amikor végső elkeseredésemben megtaláltam a GALLMET-N kapszulát.

Gondoltam ennél rosszabb már nem lehet.. De a második napon már enyhülni kezdett az állandó hasfájásom..
A 4-5. napom pedig már semmi tünetem nem volt, a hónapok óta tartó haspuffadás is megszűnt.
Nagyon örülök hogy rátaláltam a termékre, ajánlom jó szívvel.
Máris megrendeltem az újabb adagot.

Minden jót kívánok!”

K.V. – IBS, epegörcs


“Nekem tele van az epém kövekkel meg homokkal, és már 4 hónapja iszonyatos görcsökkel küzdöttem, amikor egy epeköves Facebook csoportban ajánlották, hogy próbáljam ezt az étrend-kiegészítőt. Alapból nem vagyok híve az ilyen “ajánlgatásoknak”, mert mindig úgy érzem, csak azért mondják, hogy megvegyem azt a bizonyos terméket.

Na, amikor már annyira szenvedtem, hogy a Nospa, Cholagol, Algopyrin, Rowachol, Raphacol mind csődöt mondott, ezután megvettem a Gallmet-M kapszulát.

ÉS LÁSS CSODÁT! MINTHA ELVÁGTÁK VOLNA A FÁJDALMAKAT. Ha nem velem történik, nem hittem volna el. Ennek lassan 5 hónapja, azóta nem jött elő még. Igaz, azért kímélő ételeket eszem, és majd ha lehet ulrahangra menni, kiderül, mit csinált a köveimmel.

Egyébként csak a koleszterinkő oldható, zúzható (vagy pont az nem?), nem tudom biztosan, de meszes plakkjaim is vannak. Ha tényleg javít a koleszterinen és tényleg van epekő oldó hatása, akkor azoknak is javulniuk kellett.”

F-né A. – Epekő, epegörcs


Tisztelt Gallmed Kft!

Szíves tájékoztatásul, és örömmel jelzem Önöknek, hogy az év eleji több hetes epegörcs szenvedésem után a Gallmet-N nevű, természetes epesavakat tartalmazó készítményük hatására, tartósan – immár kb 2-3 hónapja – megszűntek a panaszaim.

A Gallmet-M-et szedtem először (1 hétig) a gyógynövényekkel kombinált változatot, ami szintén rendkívül hatásosnak bizonyult, mert azonnali tünetmentesség áll elő tőle, de nekem a gyógynövények mellékhatásai kedvezőtlenek voltak. Ezután a sima epesavas készítményt, a Gallmet-N-t próbáltam ki, amiből kikísérleteztem, hogy 1-2 naponta kell 1 kapszulát bevennem a teljes panaszmentességhez.

Ez azt jelenti, hogy:

– hónapok óta egyáltalán nincsenek epegörcsök,
– ehetek bármit, amit akarok, akár tömény libazsíros kenyeret is fűszerezve
– és magának a kapszulának sincsenek mellékhatásai.

(A minimális mellékhatások lehetnek egyéntől függő “túladagoláskor”, tapasztalataim szerint: szájszárazság, vízivás, nagyon enyhe szélhajtás. Nálam viszont ezek 1-2 naponta 1-2 kapszula adagnál már nem jelentkeznek.)

Mindezek alapján köszönetemet szeretném jelezni termékeikkel kapcsolatban.

J.F. – Epegörcs


“Ez a kapszulan nem olyan, mint a dipankrin, meg a többi ilyen-olyan puffadásgátló szer, hogy bekapok egyet, és megszünteti a puffadást. A szervezetnek hozzá kell szoknia.
Tehát 1 hétig napi 1, a következő héten napi 2, és a 3. héttől lehet napi 3×1 kapszulát beszedni. A hatását pedig (kőoldás, pl.) csak hosszú távú használat után képes kifejteni. A hosszútávú használat alatt minimum pár hónap értendő.
Én 4 hónapon át iszonyatos epegörcsöktől szenvedtem, de más betegségem miatt nem műthettek meg. Akkor kezdtem el szedni a GALLMET epesav kapszulát, ami kb.10 nap alatt megszüntette a görcsöket. Ennek 11 hónapja. Hogy a köveket oldotta-e, nem tudom mert pillanatnyilag a járvány miatt nincs lehetőség UH-ra.”

F-né A. – Epegörcs, epekő​


“Béky László Úr által említett problémáim mind jelentkeztek a 2019-es évben, majd az év decemberében kiderült, hogy epe problémám van, egész pontosan egy 0,4mm nagyságú polip, ami mellett jelentősen vastagabb epefal és sludge volt megfigyelhető az epehólyagban.
Természetesen azonnal kiírtak műtétre, de így 24 évesen én elfogadhatatlannak és korainak tartottam ezt a műtétet. Azonnali életmódváltásba kezdtem. Azóta rendszeresen és egészségesen étkezem napi 5-6 alkalommal, heti 3-5alkalommal edzem, elkezdtem különféle táplálékkiegészítőket, gyógynövényeket és gyógyteákat alkalmazni.
Ezeknek hatására 2020 májusára a sludge kiürült és az epehólyag fala is normalizálódott, de a koleszterin polip még mindig ugyan akkora volt. Ez sajnos a javulás ellenére is egy folyamatos jobb bordaív alatti nyomó érzéssel párosult, amely nagyon zavaró volt a számomra. Nemrég rátaláltam a Gallmet termékekre és azonnal rendeltem kipróbálásra az N és M termékekből, 3 napja alkalmazom a Gallmet N készítményt napi 3×1 (tehát eddig csak 9 szemet szedtem be összesen) szemmel és a jobb bordaív alatti fájdalmam szinte teljesen el is múlt, nagyon minimális diszkomfort érzet érezhető csak, és már most sokkal jobb az emésztésem, nincs az a zavaró puffadás sem egy fehérjeturmix vagy egy étkezés után.
Ilyen rövid idő alatt ez hatalmas változás számomra, amiért már most nagyon hálás vagyok Önöknek.
Kevesebb, mint fél év múlva megismétlem az UH vizsgálatot és akkor már úgy akarok írni Önöknek és beszámolni a tapasztalataimról, hogy ez a problémám teljes egészében megoldódott. Bátran ajánlom mindenkinek akinek hasonló problémái vannak az epehólyagjával illetve az emésztésével, mert rendkívül sokat segíthet.”

N.B. – Epepolip, jobb bordaív alatti sajgás


“Mint ígértem, jelentkezek a hasi ultrahang után!
A doktornő nagyon sokáig nézegetett, forgatott ide-oda, már arra gondoltam magamban, biztos meg akarja mérni rendesen mekkorák az “ékszereim”. Majd mikor végzett, feltette a kérdést: – Na akkor mondja csak el szépen, hogyan oldotta fel a köveket?!
Annyira boldog vagyok!!! Megszabadultam a 2 db 2mm-es kőtől!
Fel is írta a GALLMET kapszula nevét a doktornő, hogy ha találkozik epeköves pácienssel, akkor tudja ajánlani a lehetőséget!
Madarat lehetne fogadni velem!”

O.E.Sz. – Epekőoldás

epeműtét után

“Pár héttel az epehólyag eltávolítás után kezdtem szedni a GALLMET epesav kapszulát. Előtte amíg tartottam a diétát délelőtt csak háztartási kekszet tudtam enni, hogy ne legyen hasmenésem, de ha ettem egy kis főtt rizst párolt húst utána 1-2 óra múlva hasmenésem volt. Az egyik Facebook csoportban ajánlották a GALLMET epesav kapszulát, üzenetben kérdeztem meg a cégtől, hogyan kell szedni és melyik terméket ajánlják.
Az első kapszula bevétele után meg szűnt a hasmenés ! Nagyon de nagyon örülök neki csak a déli fő étkezés előtt veszem be. Emellett minden reggel még 1 bodorrózsa kapszulát szedek . Köszönök mindent és ajánlani fogom a GALLMET epesav kapszulát! Szép napot! Üdv ”

P.T. – Epeműtét utáni hasmenés

“Én 10 évvel az epe műtétem után találtam rá a Gallmet-re, mert újabb emésztési, görcsös tüneteim lettek egy 30 db-os és egy 60 db-os flakont fogyasztottam el, csodálkoztam a jó közérzet miatt, könnyű az étkezés, szuper napok. Ha van kő, ha nincs mindenkinek nagyon sokat segít hiszen természetes anyag. Most rendeltem 90 db-ost csinálom újra a kúrát az előző kúra 2 éve volt”

K-né E. – Epeműtét utáni görcs

“Epeműtét után az epesav hiánya nagyon sok rossz tünetet okoz, különösen bőrproblémákat és közte allergiát is, mivel az epehólyag hiánya miatt nincs ahol raktározza a szervezet az epét ezért folyamatosan kiürül az ami termelődik és a toxikus anyagok felhalmozódnak mert az epesav egyik fontos szerepe, hogy ezeket kipucolja a szervezetből. Epesav pótlásra van szükség ilyenkor.
20 évvel ezelőtt műtöttek meg engem is mesélhetnék, hogy mennyi minden problémám volt ezalatt amiket persze az orvosok elfelejtenek elmondani.
Nemrég rátaláltam egy tökéletes epesav pótló készítményre a Gallmet kapszulára és visszaállt a rend ennyi év után.”

L.Z. – Bőrproblémák és allergia

“Én egy hónapja szedem a Gallmet-N kapszulát. Elég fiatalon, 20 évvel ezelőtt távolították el az epehólyagomat és az emésztéssel azóta is gondjaim voltak.
A Gallmet kapszula szinte az összes problémámon segített. Nagyon jó termék, csak ajánlani tudom mindenkinek.”

B.L. – Epeműtét utáni emésztési problémák

Gallmet és az irritábilis bélszindróma, epekő, epeműtét, puffadás, emésztési probléma

“Tisztelt Cím! Korábban ismerős javaslatára kipróbáltam 2 fajta terméküket is, így szeretném megosztani tapasztalataimat.

Gyomor és alhasi fájdalommal küzdök lassan két éve. Az emésztésem nagyon lassú, étkezés után folyamatosan kényelmetlen teltségérzetem volt, továbbá epés refluxos tüneteim voltak.

Az utóbbi időkben, lassan 3-4 hete, első héten Gallmet-N, majd ezt követően Gallmet-M kapszulákat szedtem és szedek is. Kezdetben napi 2 (minden étkezés előtt) majd emelve az adagot napi 3-4-re, attól függően, hogy mennyire zsíros ételt fogyasztok.

4-5 nap után a hasi fájdalmak enyhülni kezdtek, mostanra pedig egészen az alig érezhető kategóriába ment át. A teltségérzet alábbhagyott, az adagok és étkezési szokás gondos betartásával pedig rendkívüli javulást lehetett elérni és a reflux is szinte teljesen megszűnt.

M.M. – Gyomor- és hasi fájdalom, reflux

ibs, crohn kór, colitis ulcerosa

“Tisztelt Cím! Korábban ismerős javaslatára kipróbáltam 2 fajta terméküket is, így szeretném megosztani tapasztalataimat.

Gyomor és alhasi fájdalommal küzdök lassan két éve. Az emésztésem nagyon lassú, étkezés után folyamatosan kényelmetlen teltségérzetem volt, továbbá epés refluxos tüneteim voltak.

Az utóbbi időkben, lassan 3-4 hete, első héten Gallmet-N, majd ezt követően Gallmet-M kapszulákat szedtem és szedek is. Kezdetben napi 2 (minden étkezés előtt) majd emelve az adagot napi 3-4-re, attól függően, hogy mennyire zsíros ételt fogyasztok.

4-5 nap után a hasi fájdalmak enyhülni kezdtek, mostanra pedig egészen az alig érezhető kategóriába ment át. A teltségérzet alábbhagyott, az adagok és étkezési szokás gondos betartásával pedig rendkívüli javulást lehetett elérni és a reflux is szinte teljesen megszűnt.

M.M. – Gyomor- és hasi fájdalom, reflux

“Jobb borda alatti nyomás miatt UH-n voltam, azt állapították meg, hogy nincs elég epesav az epehólyagomban. Én már korábban is szedtem a refluxom miatt, de kb. fél éve abba hagytam. Amint megkaptam a dignózist újból elkezdtem szedni kb.10 napja és már meg szűnt a panaszom. Én már biztos hogy mindig szedni fogom! ”

H.L. – Kevés epesav, reflux

“Én egy hete szedem. Állandó puffadással küzdöttem. A natúrt, a GALLMET-N-t szedem. 25 éve volt epeműtétem. Állandóan égett a gyomrom. Egy hét után jelentősen javult az emésztésem és nem tapasztalok gyomorégést sem.

Óvatosan, napi egy kapszulát kezdtem el szedni reggelente és így is érzem a jótékony hatását.”

B.M.​ – Epeműtét utáni puffadás és gyomorégés

“Második napja szedem a GALLMET epesav kapszulát és végre tudtam egy levest enni úgy hogy nem égett a gyomrom!!

Végre úgy álltam fel az asztaltól hogy tudtam mozogni, remélem ma már végig alszom az éjszakát is! Régóta nem alszom normálisan, a párom szokott szokott éjjel vigyázni rám, hogy meg ne fulladjak a reflux miatt! Szinte csak ülve tudtam aludni!

De most végre megtaláltam a reményt!!
Köszönöm ”

B.M.M. – Epés reflux és gyomorfájás

“Én egy hete szedem. Állandó puffadással küzdöttem. A natúrt, a GALLMET-N-t szedem. 25 éve volt epeműtétem. Állandóan égett a gyomrom. Egy hét után jelentősen javult az emésztésem és nem tapasztalok gyomorégést sem.

Óvatosan, napi egy kapszulát kezdtem el szedni reggelente és így is érzem a jótékony hatását.”

B.M.​ – Epeműtét utáni puffadás és gyomorégés

“Két napja kezdtem szedni a GALLMET-M-et.

Hónapok óta küszködtem már IBS-es és epés refluxos tünetekkel. Az orvos által felírt gyógyszertől rosszabbul voltam.
Időnként epeköves az epehólyagom, 25 éve védelmezem mert hiszem, nem véletlenül van, évek óta nem görcsölt be, de kevés epét jutatthatott a rendszerbe.

Elképesztően sok információhoz jutottam a gallmet.hu-n, megértettem a romló látástól a pajzsmirigy alulműködésemig, a bélproblémákon át az összefüggéseket, amiért külön köszönetem.

Két nap után eltűnt a diszkomfort érzésem, összehasonlíthatatlanul jobban vagyok. Várom és figyelem a változásokat.

Köszönöm.”

B.J.​ – IBS és reflux

“Én egy hónapja szedem a Gallmet-N kapszulát. Elég fiatalon, 20 évvel ezelőtt távolították el az epehólyagomat és az emésztéssel azóta is gondjaim voltak.
A Gallmet kapszula szinte az összes problémámon segített. Nagyon jó termék, csak ajánlani tudom mindenkinek.”

B.L. – Epeműtét utáni emésztési problémák

Epepolip kezelése és epekő tünetmentessé tétele GALLMET-tel

ibs, crohn kór, colitis ulcerosa

“Két napja kezdtem szedni a GALLMET-M-et.

Hónapok óta küszködtem már IBS-es és epés refluxos tünetekkel. Az orvos által felírt gyógyszertől rosszabbul voltam.
Időnként epeköves az epehólyagom, 25 éve védelmezem mert hiszem, nem véletlenül van, évek óta nem görcsölt be, de kevés epét jutatthatott a rendszerbe.

Elképesztően sok információhoz jutottam a gallmet.hu-n, megértettem a romló látástól a pajzsmirigy alulműködésemig, a bélproblémákon át az összefüggéseket, amiért külön köszönetem.

Két nap után eltűnt a diszkomfort érzésem, összehasonlíthatatlanul jobban vagyok. Várom és figyelem a változásokat.

Köszönöm.”

B.J.​ – IBS és reflux

puffadás ellen

“Én egy hete szedem. Állandó puffadással küzdöttem. A natúrt, a GALLMET-N-t szedem. 25 éve volt epeműtétem. Állandóan égett a gyomrom. Egy hét után jelentősen javult az emésztésem és nem tapasztalok gyomorégést sem.

Óvatosan, napi egy kapszulát kezdtem el szedni reggelente és így is érzem a jótékony hatását.”

B.M.​ – Epeműtét utáni puffadás és gyomorégés

“Tisztelt Forgalmazó!

Szeretném megosztani Önökkel hogy alig 5 nap alatt minőségi változás következett be az életemben.
IBS, epekő, eperohamok, görcsök, állandósult fájdalom jellemezte az utóbbi időszakot, amikor végső elkeseredésemben megtaláltam a GALLMET-N kapszulát.

Gondoltam ennél rosszabb már nem lehet.. De a második napon már enyhülni kezdett az állandó hasfájásom..
A 4-5. napom pedig már semmi tünetem nem volt, a hónapok óta tartó haspuffadás is megszűnt.
Nagyon örülök hogy rátaláltam a termékre, ajánlom jó szívvel.
Máris megrendeltem az újabb adagot.

Minden jót kívánok!”

K.V. – IBS, epegörcs

Jobb bordaív alatti fájdalom, epekő, epeműtét, epegörcs

“Béky László Úr által említett problémáim mind jelentkeztek a 2019-es évben, majd az év decemberében kiderült, hogy epe problémám van, egész pontosan egy 0,4mm nagyságú polip, ami mellett jelentősen vastagabb epefal és sludge volt megfigyelhető az epehólyagban.
Természetesen azonnal kiírtak műtétre, de így 24 évesen én elfogadhatatlannak és korainak tartottam ezt a műtétet. Azonnali életmódváltásba kezdtem. Azóta rendszeresen és egészségesen étkezem napi 5-6 alkalommal, heti 3-5alkalommal edzem, elkezdtem különféle táplálékkiegészítőket, gyógynövényeket és gyógyteákat alkalmazni.
Ezeknek hatására 2020 májusára a sludge kiürült és az epehólyag fala is normalizálódott, de a koleszterin polip még mindig ugyan akkora volt. Ez sajnos a javulás ellenére is egy folyamatos jobb bordaív alatti nyomó érzéssel párosult, amely nagyon zavaró volt a számomra. Nemrég rátaláltam a Gallmet termékekre és azonnal rendeltem kipróbálásra az N és M termékekből, 3 napja alkalmazom a Gallmet N készítményt napi 3×1 (tehát eddig csak 9 szemet szedtem be összesen) szemmel és a jobb bordaív alatti fájdalmam szinte teljesen el is múlt, nagyon minimális diszkomfort érzet érezhető csak, és már most sokkal jobb az emésztésem, nincs az a zavaró puffadás sem egy fehérjeturmix vagy egy étkezés után.
Ilyen rövid idő alatt ez hatalmas változás számomra, amiért már most nagyon hálás vagyok Önöknek.
Kevesebb, mint fél év múlva megismétlem az UH vizsgálatot és akkor már úgy akarok írni Önöknek és beszámolni a tapasztalataimról, hogy ez a problémám teljes egészében megoldódott. Bátran ajánlom mindenkinek akinek hasonló problémái vannak az epehólyagjával illetve az emésztésével, mert rendkívül sokat segíthet.”

N.B. – Epepolip, jobb bordaív alatti sajgás

4,5 cm-es epekő tünetmentessé válása, puffadás csökkenése

Gallmet hatása a herepeszre, herpesz

“Én az epeköveim okozta görcsök miatt kezdtem el szedni a Gallmet M-et (később átálltam az N-re, mert az egy picivel olcsóbb).
Félek elkiabálni, de a dugig kikövezett epém 2 éve nem okozott problémát.

Azt nem tudtam, hogy a herpeszt is megszüntetheti, mivel a herpeszvírus, ha egyszer bekerült, többé el nem hagyja a szervezetet. Legalábbis eleddig így tudtam. Viszont nálam a rántott gomba, amit imádok, mindig ajakherpesszel járt együtt, így nemcsak az epém miatt óvakodtam tőle, hanem emiatt is, pedig valóban imádom.

Ám mostanában többször is megpróbálkoztam vele, mert annyira szeretem, hogy már rettenetesen hiányzott, és egyik alkalommal sem jött elő herpesz az ajkaimon. Ha ezt is a GALLMET-nek köszönhetem, hát ezúton meg is teszem.”

F-né A. – Herpesz, Epegörcs

Gallmet hatása a magas koleszterin szintre, koleszterin csökkentés

Tisztelt Gallmet Kft!

Köszönöm Önöknek a Gallmet étrend kiegészítőt.

Az ECHO tévében figyeltem fel a termékre. 45 éves vagyok, szeretek mozogni, de az utóbbi években lassan, de folyamatosan emelkedett a koleszterin szintem, legutolsó méréskor 6,5 volt. Aggasztott a dolog, a háziorvosom szerint ez örökletes hajlam. Azt mondta, hogy ha ez igy folytatódik akkor koleszterin csökkentő tablettát kell szednem.

Saját magam egy ördögi körbe kevertem magam, fájt a hasam ezért hashajtót vettem be, a vesém viszont teljesen kikészült, viszont ha nem vettem be hashajtót akkor szenvedtem.
Ez teljesen megszűnt, mióta a Gallmet tablettát használom, minden helyre állt, amiben már nem is reménykedtem.

Tavaly nyáron miómát találtak a méhembe (sajnos nem kicsit). A műsor után rögtön beszereztem a Gallmet – N tablettát. (először interneten rendeltem, majd a környékbeli patikákban kerestem, ahol megrendelték számomra és azóta rendelik szükség szerint)

Nagyon jól érzem magam, úgy érzem, hogy napról napra tisztulok, a bőröm simább lett, és a hasam sem feszül, a miómáim teljesen tünetmentesek. A mozgás is könnyebben megy, nem fáradok el. Tovább bírom a terhelést.

Anyukámnak is veszem a terméket, Ő is szedi, szintén hasonló jókat tapasztalt. Most készülök laborvizsgálatra, szerintem a koleszterinem is javulni fog.

Önök szerint ha nem is tünteti el, de tünetmentessé teheti a Gallmet készítmény a mióma okozta tüneteket? (eddigi tapasztalom szerint igen).

Nagyon remélem, hogy sokáig, hosszútávon hozzá lehet jutni a Gallmet étrend kiegészítőhöz, ezért sok sikert kívánok Önöknek!!!
A termék leírását megmutattam a háziorvosomnak, Ő is azt mondta, hogy jónak tartja és másnak is fogja ajánlani.

Jó lenne, ha minél több ember tudna a termék jótékony hatásáról.

T.L. – Koleszterin

Kedves Gallmet csapat!

Nagyon rossz gyógyszer szedő vagyok. Reggel még csak-csak eszembe jut, de délben és este már rendszerint nem. Ebből következik, hogy a GALLMET epesav kapszulát is elég rendszertelenül szedem.

Napi hármat még soha nem vettem be, esetleg kettőt.
Magas volt a koleszterinem, pl. 2021. 07.27-én voltam labor vizsgálaton, ekkor 6,3 volt a mért adat.

Ekkor kezdtem el a GALLMET epesav kapszulát szedni. Következő mérésnél 3,9 volt az érték. Azóta szedem (ami napi 1, max. 2 db), az érték 3,9-4,4 között mozog.
Üdvözlettel: Sné K.

S-né.K. – Koleszterin

Gallmet és az eczema, ekcéma

“Életemben nem voltam ilyen hálás! Köszönöm! Annyira örülök, hogy rátaláltam a GALLMET-re. Végre szép a tenyerem! Nem hólyagos és száraz! Nagyon boldog vagyok! Köszönöm mégegyszer! Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

V.Z-né – Száraz és hólyagos tenyér

“Epeműtét után az epesav hiánya nagyon sok rossz tünetet okoz, különösen bőrproblémákat és közte allergiát is, mivel az epehólyag hiánya miatt nincs ahol raktározza a szervezet az epét ezért folyamatosan kiürül az ami termelődik és a toxikus anyagok felhalmozódnak mert az epesav egyik fontos szerepe, hogy ezeket kipucolja a szervezetből. Epesav pótlásra van szükség ilyenkor.
20 évvel ezelőtt műtöttek meg engem is mesélhetnék, hogy mennyi minden problémám volt ezalatt amiket persze az orvosok elfelejtenek elmondani.
Nemrég rátaláltam egy tökéletes epesav pótló készítményre a Gallmet kapszulára és visszaállt a rend ennyi év után.”

L.Z. – Bőrproblémák és allergia

pikkelysömör, psoriasis kezelése

“Jó napot kívánok!

A psoriasis mellett nekem autoimmun betegségem is van és már az első szedésnél éreztem, hogy sokat javultam a GALLMET-től. Még a bőrgyógyászom is meglepődött rajtam, hogy mennyit változott az állapotom. Nekem nagyon bevált!

Szinte minden testrészemen van pikkelysömör, de a GALLMET szedésekor enyhültek a gyulladások és a viszketés. Naponta háromszor szedek be belőle. Továbbra is szedni fogom!”

Á.Z. – Pikkelysömör

“Én egy hete szedem, és jelentős javulás történt a pikkelysömörrel. Úgy nem fogom abbahagyni a teljes gyógyulásig, amit Béky László természetgyógyásznak és a GALLMET-nek köszönhetek. ”

I.F. – Pikkelysömör

FIGYELMEZTETÉS: Az 37/2004. ESzCsM rendelet 6. § (2) bekezdése értelmében az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a termékeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Ennek fényében a forgalmazó cég (GALLMED Kft. / GALLMED Ltd.) nem tulajdonít a termékeknek a betegséget megelőző, vagy gyógyító hatást. A termékek használata a szervezet öngyógyulását erősíti, és nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést, tehát konzultáljon orvosával. Amennyiben gyógyszereket is szed, az orvossal való konzultáció nélkül ne hagyja el őket, és semmiképpen sem egyik napról a másikra. A termékeket mindenki saját felelőségére használja!

A GALLMET készítményt mindenki saját felelősségére használja és ajánlott, hogy az orvosával is egyeztessen!

Az oldal nyomtatásához kattintson az ikonra:

A GALLMET termékek MINDEN gyógyszertárban és a gyógynövény szaküzletekben is kaphatók vagy megrendelhetők!

Mindkét GALLMET termék  hasonló mennyiségben tartalmaz epesavakat, de a GALLMET-M gyógynövényeket is tartalmaz, melyek kiegészítik az epesavak emésztést támogató hatását.

Magyarországon bármely GALLMET termék vásárlása esetén a szállítás és az utánvét díját mi fizetjük, ezzel akár 1 440 Ft-ot is megtakaríthat.

Több flakon GALLMET epesav kapszula egyidejű vásárlása esetén további kedvezményt adunk!​

Magyarországon bármely GALLMET termék vásárlása esetén a szállítás és az utánvét díját mi fizetjük, ezzel akár 1 440 Ft-ot is megtakaríthat.

Több flakon GALLMET epesav kapszula egyidejű vásárlása esetén további kedvezményt adunk!​
 • GALLMET-M/30 db természetes epesavakat és gyógynövényeket tartalmazó, bélben oldódó étrend-kiegészítő kapszula, az emésztés és az epeműködés támogatására
 • GALLMET-M/60 db természetes epesavakat és gyógynövényeket tartalmazó, bélben oldódó étrend-kiegészítő kapszula, az emésztés és az epeműködés támogatására
 • GALLMET-Mix/60 db természetes epesavakat és gyógynövényeket tartalmazó, bélben oldódó étrend-kiegészítő kapszula, az emésztés és az epeműködés támogatására - Változatlan összetétel új csomagolásban
 • GALLMET-M/90 db epesav és gyógynövény kapszula
 • GALLMET-N/30 db természetes epesavakat tartalmazó, bélben oldódó étrend-kiegészítő kapszula

  GALLMET-N * 30 db epesav kapszula – Natural

  4 530 Ft
  1 év alatt 165 db-ot adtunk el
  Megveszem
 • GALLMET-N/60 db természetes epesavakat tartalmazó, bélben oldódó étrend-kiegészítő kapszula

  GALLMET-N * 60 db epesav kapszula – Natural

  6 430 Ft
  1 év alatt 257 db-ot adtunk el
  Megveszem
 • GALLMET-Natural/60 db természetes epesavakat tartalmazó, bélben oldódó étrend-kiegészítő kapszula, az emésztés és az epeműködés támogatására - Változatlan összetétel új csomagolásban
 • GALLMET-N/90 db természetes epesavakat tartalmazó, bélben oldódó étrend-kiegészítő kapszula

  GALLMET-N * 90 db epesav kapszula – Natural

  8 430 Ft
  1 év alatt 1406 db-ot adtunk el
  Megveszem
 • Gallmet-M60-AntiBac

  Gallmet-Mix 60 db + AntiBac 30 db együtt kedvezőbben

  11 430 Ft
  Akciós ár: 8 900 Ft
  Az emésztés és az immunrendszer kombinált támogatása.

  Csak emésztési probléma esetén GALLMET ajánlott. Fertőzéses időszakokban AntiBac ajánlott: megelőzésként 2×1 kapszula/nap, megbetegedés esetén 3-4×1 kapszula a tünetek súlyosságától függően.
  Együtt a kettőre nincs szükség, mert fertőzéses időszakban az AntiBac átveszi a GALLMET szerepét is.

  Megveszem
 • Gallmet-M 90 db + AntiBac 30 db együtt kedvezőbben

  13 430 Ft
  Akciós ár: 10 000 Ft
  Az emésztés és az immunrendszer kombinált támogatása.

  Csak emésztési probléma esetén GALLMET ajánlott. Fertőzéses időszakokban AntiBac ajánlott: megelőzésként 2×1 kapszula/nap, megbetegedés esetén 3-4×1 kapszula a tünetek súlyosságától függően.
  Együtt a kettőre nincs szükség, mert fertőzéses időszakban az AntiBac átveszi a GALLMET szerepét is.

  Megveszem
 • Gallmet-N60-AntiBac

  Gallmet-Natural 60 db + AntiBac 30 db együtt kedvezőbben

  11 430 Ft
  Akciós ár: 8 900 Ft
  Az emésztés és az immunrendszer kombinált támogatása.

  Csak emésztési probléma esetén GALLMET ajánlott. Fertőzéses időszakokban AntiBac ajánlott: megelőzésként 2×1 kapszula/nap, megbetegedés esetén 3-4×1 kapszula a tünetek súlyosságától függően.
  Együtt a kettőre nincs szükség, mert fertőzéses időszakban az AntiBac átveszi a GALLMET szerepét is.

  Megveszem
 • Gallmet-N 90 db + AntiBac 30 db együtt kedvezőbben

  13 430 Ft
  Akciós ár: 10 000 Ft
  Az emésztés és az immunrendszer kombinált támogatása.

  Csak emésztési probléma esetén GALLMET ajánlott. Fertőzéses időszakokban AntiBac ajánlott: megelőzésként 2×1 kapszula/nap, megbetegedés esetén 3-4×1 kapszula a tünetek súlyosságától függően.
  Együtt a kettőre nincs szükség, mert fertőzéses időszakban az AntiBac átveszi a GALLMET szerepét is.

  Megveszem
 • Akció!

  GALLMET-SZÍV+ÉR * 90 db kapszula

  Bevezető áron:9 990 Ft Megveszem
 • Akció!

  AntiBac – 30 db epesav és gyógynövény kapszula

  5 000 Ft
  Kedvezménnyel!

  Jótékony hatású a különböző fertőzések (bakteriális, gombás, stb) tüneteinek átfogó enyhítésére, kiemelten az immunrendszerre és az emésztőrendszerre

  Megveszem
 • Bodorrózsa levél teljes értékű gyógynövény-kivonatot tartalmazó kapszula

  Bodorrózsa levél * 50 db gyógynövény kapszula

  2 500 Ft
  1 év alatt 37 db-ot adtunk el
  Megveszem
 • Orvosi zsálya levél teljes értékű gyógynövény-kivonatot tartalmazó kapszula

  Orvosi zsálya levél * 50 db gyógynövény kapszula

  2 500 Ft
  1 év alatt 66 db-ot adtunk el
  Megveszem

A GALLMET készítményt mindenki saját felelősségére használja és ajánlott, hogy az orvosával is egyeztessen!

A nemzetközi szállítási díjak és határidők megtekintéséhez tegyen a kosárba terméket, majd adja meg a címét!

hu_HUMagyar
Görgessen a tetejére