epekő

EPEKŐ, EPEKŐOLDÁS:

Üdvözlöm Önöket!

Lenne egy -két kérdésem a termékkel kapcsolatban. Szeptemberben derült ki,hogy van egy 7 mm-es kövem,ami sajnos nem koleszterin alapú, ugyanis kimutatta a máj rtg. Sajnos tüneteket is okoz, émelygést, felhasi fájdalmakat. Műtétre nem szeretnék menni, az Önök terméke az utolsó reményem. 6. napja szedem a készítményüket a GALLMET-N-t, de csak napi egyet mertem ebéd előtt. Tudnának -e segíteni, hogy mennyit szedjek naponta? Illetve érdekelne, hogy mennyi idő kell, hogy kifejtse hatását a termék. Egy csoportban többen javasolták, hogy nagyon jó, ezért kezdtem el én is szedni.

Válaszukat előre is köszönöm!

Üdvözlettel:

N.M.

Tisztelt N.M.!

Köszönjük érdeklődését!

A GALLMET a koleszterin kövek feloldására használható, nem koleszterin alapú kövek feloldására vonatkozóan nem tudjuk megerősíteni, illetve az epekövességből fakadó panaszokat enyhíteni tudja. Továbbá a meglévő epekövének a növekedését is fékezheti.

A főétkezések előtt 1 kapszula a javasolt de Ön jól csinálta, hogy először ebéd előtt használt 1 kapszulát, de amennyiben ez nem enyhíti a panaszait, úgy a további főétkezései előtt is. vegyen be 1-1 kapszulát. Annyi kapszulát szedjen naponta, amennyi már elegendő a panaszai enyhítéséhez.

Köszönettel,

GALLMED Kft.
Scroll to Top Optimized with PageSpeed Ninja