3 napja kórházba kerültem, epehólyag műtétet akarnak végezni

3 napja kórházba kerültem, epehólyag műtétet akarnak végezni

Tisztelt Címzett!

Tanácsot szeretnék kérni! Írom miről is van szó! 3 napja kórházba kerültem epe probléma miatt, most már jól vagyok, viszont reggel közölték, hogy holnap reggel eltávolítják a epehólyagom! Ön szerint ezt egy labor és egy ultrahang vizsgálat után feltétlen szükséges? Válaszát előre is köszönöm!

Üdvözlettel

S.I.

Kedves I!

Mi az Ön orvosának döntését nem szeretnénk felülbírálni. A laborleletben lévő adatok, valamint az epehólyagjában lévő kövek mennyisége, összetétele dönti el a műtét sürgősségét. Ezt mi nem ismerjük, ezért így felelőtlenség lenne állást foglalnunk. Amennyiben az epehólyagja epekővel telített, illetve az epekövek mérete kb 20 mm-nél nagyobb, a kövek típusa meszes epekő, az epehólyagjában kevés epefolyadék van már, úgy a műtét feltétlenül indokolt lehet.

Amennyiben műtét után fellépnek emésztési problémái (puffadás, székrekedés vagy hasmenés), akkor javasoljuk főétkezéseinél a GALLMET epesav kapszula használatát. A műtéthez és az Ön egészségéhez a legjobbakat kívánjunk.

Az oldal nyomtatásához kattintson az ikonra:

A GALLMET-Mix/Natural termékek MINDEN gyógyszertárban és egyes gyógynövény szaküzletekben is kaphatók vagy megrendelhetők!

A GALLMET-Mix/Natural termékek  hasonló mennyiségben tartalmaznak epesavakat, de a GALLMET-Mix gyógynövényeket is tartalmaz, melyek kiegészítik az epesavak emésztést támogató hatását.

Több flakon GALLMET-Mix és Natural kapszula egyidejű vásárlása esetén mennyiségi kedvezményt adunk!​
Felhívás: felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy az ünnepi időszakban a kiszállítás több napot csúszhat a szállítók túlterheltsége miatt.

Vásároljon közvetlenül a gyártótól!

A GALLMET terméket mindenki saját felelősségére használja és ajánlott, hogy az orvosával is egyeztessen!

A nemzetközi szállítási díjak és határidők megtekintéséhez tegyen a kosárba terméket, majd adja meg a címét!

gallmet.hu
hu_HUMagyar