A szakértő válaszol

M.L.

Üdvözlöm Önöket! Meddig kell, lehet szedni a Gallmet-M étrendkiegészítőt? Epeműtéten vagyok túl, most szedem be a második 30 db-os adagot, napi 2 szemet szedek, délben és este. Pozitív hatása van, nekem egyelőre bevált, nem fáj a gyomrom és nem puffadok fel evés után, mint eddig!! Óriási dolog!! Szóval az a kérdésem, hogy meddig szedjem így, esetleg egy bizonyos idő után már nem is lesz rá szüksége a szervezetemnek, vagy ezt már mindig szednem kell? Köszönöm szíves válaszukat! Üdvözlettel és szép napot!

Tisztelt M.L.! Köszönjük, hogy megkeresett bennünket és használja a GALLMET-et. Örülünk, hogy a termék hasznos az Ön számára, de az epeműtétesek esetén a folyamatos szedést javasoljuk, mert egyes étkezéseknél hiányozhat az epehólyagban tárolt epemennyiség. Természetesen próbálkozhat azzal, hogy csak 1 kapszulát használ naponta vagy 1-1 hetet kihagy, de epeműtötteknél a főétkezések előtti 1-1 kapszula folyamatos szedése a javasolt. Jó egészséget kívánunk!

*************

L.A.

Jo napot kivanok, Nagyvaradrol irok. Ha postan rendelnek mennyibe kerulne? 3 eves fiamrol lenne szo, kromikus epefereg miatt gondolom az atlagosnal hosszukasabb az epeje, kisse megcsavarodott es nagyon nehezkes a zsirok felszivodasa, legyen az par csepp oliva olaj az etelen+szacharidok. Kerem irja meg, hogy On szerint adhato-e ez az epesavas kiegeszito? Koszonjuk!

Tisztelt L.A.! Köszönjük levelét. 12 év alatti gyermek esetén mindenképpen gyerekorvossal való megbeszélést javasoljuk. A készítmény elvileg segíthet ezen a problémán, de az 1 kapszulában lévő hatóanyag 12 év feletti személyekre van szabva. A kapszulát nem lehet elfelezni, mert a kapszulahéj biztosítja, hogy ne a gyomorban, hanem a patkóbélben essen szét. A kapszula nem darabolható, mert a benne lévő hatóanyag keserű, mint az epe, mivel epesavat tartalmaz. Megoldható lehet, hogy viszonylag steril körülmények között széthúzza a kapszulát, a hatóanyagot elfelezi vagy negyedeli, valamilyen tiszta üveg vagy porcelán felületen, majd a kapszulába visszatöltve visszazárja a kapszulát. Viszont ehhez is feltétlen szükséges a gyermekorvos tanácsa, hogy a jelenlegi 100 mg-os töltet felét, harmadát, negyedét lehet egy 3 éves gyermeknek beadni.

********

H.L.K.

Örömmel olvastam az üzenetet hogy én lettem az egyik nyertes. nagyon szépen köszönöm. A nyereménnyel kapcsolatban szeretném közölni a tapasztalatomat. Sokat szenvedtem a gyomorégéssel, savtúltengéssel és emésztési gondokkal, epekövesség miatt már átestem egy műtéten is. Azért írom múlt időben, mert most ezek már lassan a múlté lesznek. Nincs görcsöm, gyomorégés stb. Csak jót tudok mondani a termékekről. Az már biztos, hogy keresni fogom a lehetőséget a beszerzésről.

Kedves K.! Köszönjük szépen, hogy megosztotta velünk tapasztalatát, és hogy részt vett a játékban. Termékeink az összes gyógyszertárban és a legtöbb gyógynövényszaküzletben beszerezhetők 30-60 és 90 kapszulás kiszerelésben. Amennyiben nincs készleten az adott gyógyszertárban, akkor kérje meg a gyógyszerészt, hogy nézze meg az adatbázisban, mert az összes nagykereskedőtől rendelhető, akik vagy aznap, vagy másnapra leszállítják a patikákhoz a termékeinket.
Jó egészséget kívánunk!

***********

K.É.

Egy hete kezdtem el szedni a Gallmet-N kapszulát epehólyagtörés miatt. A mellékhatásként enyhe hányingert érzek, ez mennyi ideig tarthat, illetve mikorra várható a megszűnése? köszönöm válaszát!

Tisztelt K.É.! Köszönjük érdeklődését! Kérjük fenti kérdéseivel kapcsolatban az alábbi 2 orvos szakértő kollégánk tud választ adni:
Dr. Tihanyi István
+36-1-2205892,
+36-1-2205891

Béky László természetgyógyász
+36-26-571-138,
+36-30-940-4179

Köszönettel,
GALLMED Kft.

**********

H.B.

Tisztelt Gallmet forgalmazó! Szeretném megtudni, hogy az én betegségeimre melyik termékük a megfelelő? II.diabétesz, magas vérnyomás, pajzsmirigy alul működés, szívritmus, csontritkulás, agyi anyagcsere. Az emésztési problémák a következők: zsír széklet, tej érzékenység, zsíros ételtől rosszullét,/olajat használok/,vagy ki kell hányni vagy hasmenést okoz. Az epe hátra van fordulva, ultrahang. Sajnos sok a problémám, ezért kérem a segítségüket. Előre is köszönöm.

Tisztelt B.H.! Köszönjük az érdeklődését. Pontos választ nem lehet adni a készítmény fajtájára, mert nagyon sok mindentől függ az Ön számára hasznosabb készítmény. Azt javasoljuk, hogy egy-egy hónapig próbálja ki a GALLMET-N és utána GALLMET-M készítményeket. Amelyik jobb érzetet nyújtott Önnek, azzal folytassa. Ez a próba nem jelent egészségügyi kockázatot az Ön számára. A felsorolt egészségügyi problémáiból az emésztőrendszeri problémákra hatásos lehet a készítmény. A testsúlyától és a mindenkori étkezéskori (reggeli-ebéd-vacsora) élelem mennyiségétől függően a fő étkezései előtt 15-30 perccel egy vagy két kapszula. Kezdje egy-egy kapszulával egy hétig majd után a néhány napig próbálja meg a 2-2 kapszulát is. Annál maradjon, ami a jobb hatás biztosította. A készítményeket lehet folyamatosan szedni, de kipróbálhat, havonta kisebb szüneteket is beiktatni. Jó egészséget kívánva: GALLMED Kft

********

Tisztelt Gallmed KFT! 9 éve távolitottak el az epémet…azóta sokszor puffadok, es elég rossz az emésztésem. Szeretnem kipróbálni az Onok termeket, amennyiben meg lehetséges kérnem szepen a próba csomagot.

Köszönjük a megkeresését és elküldjük a kért mintacsomagot. A készítmény kimondottan azoknak a leghasznosabb, akiknek eltávolították az epehólyagját, mert étkezésekkor segíti a táplálék feldolgozását, az epepótlást. üdvözlettel GALLMED Kft

**********

T.Ü. szolgálat!
Kérem tájékoztassanak, mennyi ideig ajánlott szedni a készítményt, folyamatosan azonos mennyiséget, vagy szünetekkel, stb.?
Köszönettel,
Sz. A.

Kedves A!

 Köszönjük, hogy kérdésével hozzánk fordult!

Amennyiben még nem volt epeműtétje és a problémáitól függően egy havi szedés után tarthat benne 1hét-1hónap szünetet. Ha a problémái nem oldódtak meg, akkor szedje folyamatosan, mert ártani nem tud.

Amennyiben epeműtétje volt, úgy ajánlott a folyamatos szedés, a készítmény dobozában lévő terméktájékoztató szerint!

Jó egészséget kívánunk!

******************

S.E.

Önök termékét GALLMED-M VÁSÁROLTAM

Köszönetem, dicséretem , elismerésem a termék minőségi tájékoztatást illetően!

Nem találkoztam még ezen kielégítő segítő szándékkal ami a többszöri felhívás ,megfogalmazás és tájékoztatást illeti, minden termék forgalmazó figyelmébe ajánlom.

Köszönöm

Kedves E.!

 

Köszönjük megtisztelő elismerését és kedves szavait a termékismertetőnkben nyújtott tájékoztatáshoz!

Reméljük, hogy termékünkkel elégedett!

További jó egészséget kívánunk,

Gallmed

**********