Felhasználói tapasztalatok, visszajelzések

K.V.

Azért írok, mert sokunknak okoz gondot a koleszterin! Többek között nekem is, évek óta! Volt már 7,6-os is. Most márciusban 6,60, az LDL 4,2 volt. Mindig voltak gyomorpanaszaim, reggel ettem, aztán délben mikor ettem, felpuffadtam, hányingerem volt. Teletömött a gasztrós orvos savcsökkentővel, semmi javulás. Epehólyagban voltak kis koleszterin göbök, de elvileg minden rendben volt vele. Interneten kezdtem el kutakodni, mert megijesztett a koleszterin, főleg az LDL.  Aztán találtam egy leírást, miszerint az ember szervezete a bekerülő koleszterint csak az epével tudja semlegesíteni, és lehet kapni marhaepe kapszulát, ami rásegít. Elkeseredésemben vettem gyógyszertárban GALLMET kapszulát, és leírás szerint használtam. Szerintem a vérképem magáért beszél!!! A mostani vérképemen 5,40-re lement, az LDL normális! Másfél hónap alatt!!!

J.F.

Tisztelt Gallmed Kft!

Szíves tájékoztatásul, és örömmel jelzem Önöknek, hogy az év eleji több hetes epegörcs szenvedésem után a Gallmet-N nevű, természetes epesavakat tartalmazó készítményük hatására, tartósan  – immár kb 2-3 hónapja – megszűntek a panaszaim.
A Gallmet-M-et szedtem először (1 hétig),  a gyógynövényekkel kombinált változatot, ami szintén rendkívül hatásosnak bizonyult, mert azonnali tünetmentesség áll elő tőle, de nekem a gyógynövények mellékhatásai kedvezőtlenek voltak. Ezután a sima epesavas készítményt, a Gallmet-N-t próbáltam ki, amiből kikísérleteztem, hogy 1-2 naponta kell 1 kapszulát bevennem a teljes panaszmentességhez.
Ez azt jelenti, hogy:
– hónapok óta egyáltalán nincsenek epegörcsök,
– ehetek bármit, amit akarok, akár tömény libazsíros kenyeret is fűszerezve
– és magának a kapszulának sincsenek mellékhatásai.
(A minimális mellékhatások lehetnek egyéntől függő “túladagoláskor”, tapasztalataim szerint: szájszárazság, vízivás, nagyon enyhe szélhajtás.  Nálam viszont ezek 1-2 naponta 1-2 kapszula adagnál már nem jelentkeznek.)

Mindezek alapján köszönetemet szeretném jelezni termékeikkel kapcsolatban.

Köszönettel: J.F.

Epepolip kezelése és epekő tünetmentessé tétele GALLMET-tel

T.L.

Tisztelt Gallmet Kft.

Köszönöm Önöknek  a Gallmet étrend kiegészítőt.

Az ECHO tévében figyeltem fel a termékre. 45 éves vagyok, szeretek mozogni, de az utóbbi években lassan, de folyamatosan emelkedett a koleszterin szintem, legutolsó méréskor 6,5 volt. Aggasztott a dolog, a háziorvosom szerint  ez örökletes hajlam. Azt mondta, hogy ha ez igy folytatódik akkor koleszterin csökkentő tablettát kell szednem.

Saját magam egy ördögi körbe kevertem magam, fájt a hasam ezért hashajtót vettem be, a vesém viszont teljesen kikészült, viszont ha nem vettem be hashajtót akkor szenvedtem.

Ez teljesen megszűnt, mióta a Gallmet tablettát használom, minden helyre állt, amiben már nem is reménykedtem.

Tavaly nyáron miómát találtak a méhembe (sajnos nem kicsit).

A műsor után rögtön beszereztem a Gallmet – N tablettát. (először interneten rendeltem, majd a környékbeli patikákban kerestem, ahol megrendelték számomra és azóta rendelik szükség szerint)

Nagyon jól érzem magam, úgy érzem, hogy napról napra tisztulok, a bőröm simább lett, és a hasam sem feszül, a miómáim teljesen tünetmentesek. A mozgás is könnyebben megy, nem fáradok el. Tovább bírom a terhelést.   

Anyukámnak is veszem a terméket, Ő is szedi, szintén hasonló jókat tapasztalt.

Most készülök laborvizsgálatra, szerintem a koleszterinem is javulni fog.

Önök szerint ha nem is tünteti el, de tünetmentessé teheti a Gallmet készítmény a mióma okozta tüneteket? (eddigi tapasztalom szerint igen).

Nagyon remélem, hogy sokáig,  hosszútávon hozzá lehet jutni a Gallmet étrend kiegészítőhöz, ezért sok sikert kívánok Önöknek!!!

A termék leírását megmutattam a háziorvosomnak, Ő is azt mondta, hogy jónak tartja és másnak is fogja ajánlani.

Jó lenne, ha minél több ember tudna a termék jótékony hatásáról.

T.L.

B.K.

Tisztelettel köszönöm értesítésüket, nagyon sok ismerősömnek küldtem el az Önök on-line elérhetőségét, mivel több, a mindennapjaink közérzetét meghatározótanulmány olvashatóott, amelyekből ha csak néhányat követünk, sokkal egészségesebben élhetünk. Jó lenne fórumon  tapasztalatcserét folytatni a többi olvasóval is.
Mi szerettük mindig a tojás ételeket, amióta a honlapjukban olvastunk az epesav szerepéről azóta tudatosan van beépítve az étkezésünkbe a tojás, s érezzük is annak jótékony hatását.

Sikereket kívánva küldöm üdvözletemet

A nyereménnyel kapcsolatban szeretném közölni a tapasztalatomat. Sokat szenvedtem a gyomorégéssel, savtúltengéssel és emésztési gondokkal, epekövesség miatt már átestem egy műtéten is. Azért írom múlt időben, mert most ezek már lassan a múlté lesznek. Nincs görcsöm, gyomorégés stb. Csak jót tudok mondani a termékekről. Az már biztos, hogy keresni fogom a lehetőséget a beszerzésről. Köszönettel

H.L.K.

4,5 cm-es epekő tünetmentessé válása, puffadás csökkenése