Felhasználói tapasztalatok, visszajelzések

Felhasználói tapasztalatok, visszajelzések

Az 37/2004. ESzCsM rendelet 6. § (2) bekezdése értelmében az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a termékeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Ennek fényében a forgalmazó cég (GALLMED Kft. / GALLMED Ltd.) nem tulajdonít a termékeknek a betegséget megelőző, vagy gyógyító hatást. A termékek használata a szervezet öngyógyulását erősíti, és nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést, tehát konzultáljon orvosával. Amennyiben gyógyszereket is szed, az orvossal való konzultáció nélkül ne hagyja el őket, és semmiképpen sem egyik napról a másikra. A termékeket mindenki saját felelőségére használja!

A GALLMET készítményt mindenki saját felelősségére használja és ajánlott, hogy az orvosával is egyeztessen!

Az oldalon szereplő vásárlóink teljes nevét és arcképét egyrészt adatvédelmi okokból nem tesszük ki, másrészt olyan egészségügyi problémákról írnak, amit nem biztos, hogy nyilvánosan vállalnának.

N.B.

Béky László Úr által említett problémáim mind jelentkeztek a 2019-es évben, majd az év decemberében kiderült, hogy epe problémám van, egész pontosan egy 0,4mm nagyságú polip, ami mellett jelentősen vastagabb epefal és sludge volt megfigyelhető az epehólyagban. Természetesen azonnal kiírtak műtétre, de így 24 évesen én elfogadhatatlannak és korainak tartottam ezt a műtétet. Azonnali életmódváltásba kezdtem. Azóta rendszeresen és egészségesen étkezem napi 5-6 alkalommal, heti 3-5alkalommal edzem, elkezdtem különféle táplálékkiegészítőket, gyógynövényeket és gyógyteákat alkalmazni. Ezeknek hatására 2020 májusára a sludge kiürült és az epehólyag fala is normalizálódott, de a koleszterin polip még mindig ugyan akkora volt. Ez sajnos a javulás ellenére is egy folyamatos jobb bordaív alatti nyomó érzéssel párosult, amely nagyon zavaró volt a számomra. Nemrég rataláltam a Gallmet termékekre és azonnal rendeltem kipróbálásra az N és M termékekből, 3 napja alkalmazom a Gallmet N készítményt napi 3×1 (tehát eddig csak 9 szemet szedtem be összesen) szemmel és a jobb bordaív alatti fájdalmam szinte teljesen el is múlt, nagyon minimális diszkomfort érzet érezhető csak, és már most sokkal jobb az emésztésem, nincs az a zavaró puffadás sem egy fehérjeturmix vagy egy étkezés után. Ilyen rövid idő alatt ez hatalmas változás számomra, amiért már most nagyon hálás vagyok Önöknek. Kevesebb, mint fél év múlva megismétlem az UH vizsgálatot és akkor már úgy akarok írni Önöknek és beszámolni a tapasztalataimról, hogy ez a problémám teljes egészében megoldódott. Bátran ajánlom mindenkinek akinek hasonló problémái vannak az epehólyagjával illetve az emésztésével, mert rendkívül sokat segíthet.”

F-né A.

Nekem tele van az epém kövekkel meg homokkal, és már 4 hónapja iszonyatos görcsökkel küzdöttem, amikor egy epeköves Facebook csoportban ajánlották, hogy próbáljam ezt az étrend-kiegészítőt. Alapból nem vagyok híve az ilyen “ajánlgatásoknak”, mert mindig úgy érzem, csak azért mondják, hogy megvegyem azt a bizonyos terméket.
Na, amikor már annyira szenvedtem, hogy a Nospa, Cholagol, Algopyrin, Rowachol, Raphacol mind csődöt mondott, ezután megvettem a Gallmet-M kapszulát.
ÉS LÁSS CSODÁT! MINTHA ELVÁGTÁK VOLNA A FÁJDALMAKAT. Ha nem velem történik, nem hittem volna el. Ennek lassan 5 hónapja, azóta nem jött elő még. Igaz, azért kímélő ételeket eszem, és majd ha lehet ulrahangra menni, kiderül, mit csinált a köveimmel.
Egyébként csak a koleszterinkő oldható, zúzható (vagy pont az nem?), nem tudom biztosan, de meszes plakkjaim is vannak. Ha tényleg javít a koleszterinen és tényleg van epekő oldó hatása, akkor azoknak is javulniuk kellett.”

O.E.SZ.

“Mint ígértem, jelentkezek a hasi ultrahang után!
A doktornő nagyon sokáig nézegetett, forgatott ide-oda, már arra gondoltam magamban, biztos meg akarja mérni rendesen mekkorák az “ékszereim”. Majd mikor végzett, feltette a kérdést:
-Na akkor mondja csak el szépen, hogyan oldotta fel a köveket?!

Annyira boldog vagyok!!! Megszabadultam a 2 db 2mm-es kőtől!
Fel is írta a GALLMET kapszula nevét a doktornő, hogy ha találkozik epeköves pácienssel, akkor tudja ajánlani a lehetőséget!
Madarat lehetne fogadni velem!”

L.Z.

“Epeműtét után az epesav hiánya nagyon sok rossz tünetet okoz, különösen bőrproblémákat és közte allergiát is, mivel az epehólyag hiánya miatt nincs ahol raktározza a szervezet az epét ezért folyamatosan kiürül az ami termelődik és a toxikus anyagok felhalmozódnak mert az epesav egyik fontos szerepe, hogy ezeket kipucolja a szervezetből. Epesav pótlásra van szükség ilyenkor. 20 évvel ezelőtt műtöttek meg engem is mesélhetnék, hogy mennyi minden problémám volt ezalatt amiket persze az orvosok elfelejtenek elmondani. Nemrég rátaláltam egy tökéletes epesav pótló készítményre a Gallmet kapszulára és visszaállt a rend ennyi év után.”

B.L.

“Én egy hónapja szedem a Gallmet-N kapszulát. Elég fiatalon, 20 évvel ezelőtt távolították el az epehólyagomat és az emésztéssel azóta is gondjaim voltak. A Gallmet kapszula szinte az összes problémámon segített. Nagyon jó termék, csak ajánlani tudom mindenkinek.”

K.V.

“Azért írok, mert sokunknak okoz gondot a koleszterin! Többek között nekem is, évek óta! Volt már 7,6-os is. Most márciusban 6,60, az LDL 4,2 volt. Mindig voltak gyomorpanaszaim, reggel ettem, aztán délben mikor ettem, felpuffadtam, hányingerem volt. Teletömött a gasztrós orvos savcsökkentővel, semmi javulás. Epehólyagban voltak kis koleszterin göbök, de elvileg minden rendben volt vele. Interneten kezdtem el kutakodni, mert megijesztett a koleszterin, főleg az LDL. Aztán találtam egy leírást, miszerint az ember szervezete a bekerülő koleszterint csak az epével tudja semlegesíteni, és lehet kapni marhaepe kapszulát, ami rásegít. Elkeseredésemben vettem gyógyszertárban GALLMET kapszulát, és leírás szerint használtam. Szerintem a vérképem magáért beszél!!! A mostani vérképemen 5,40-re lement, az LDL normális! Másfél hónap alatt!!!”

J.F.

Tisztelt Gallmed Kft!

Szíves tájékoztatásul, és örömmel jelzem Önöknek, hogy az év eleji több hetes epegörcs szenvedésem után a Gallmet-N nevű, természetes epesavakat tartalmazó készítményük hatására, tartósan  – immár kb 2-3 hónapja – megszűntek a panaszaim.
A Gallmet-M-et szedtem először (1 hétig),  a gyógynövényekkel kombinált változatot, ami szintén rendkívül hatásosnak bizonyult, mert azonnali tünetmentesség áll elő tőle, de nekem a gyógynövények mellékhatásai kedvezőtlenek voltak. Ezután a sima epesavas készítményt, a Gallmet-N-t próbáltam ki, amiből kikísérleteztem, hogy 1-2 naponta kell 1 kapszulát bevennem a teljes panaszmentességhez.
Ez azt jelenti, hogy:
– hónapok óta egyáltalán nincsenek epegörcsök,
– ehetek bármit, amit akarok, akár tömény libazsíros kenyeret is fűszerezve
– és magának a kapszulának sincsenek mellékhatásai.
(A minimális mellékhatások lehetnek egyéntől függő “túladagoláskor”, tapasztalataim szerint: szájszárazság, vízivás, nagyon enyhe szélhajtás.  Nálam viszont ezek 1-2 naponta 1-2 kapszula adagnál már nem jelentkeznek.)

Mindezek alapján köszönetemet szeretném jelezni termékeikkel kapcsolatban.

Köszönettel: J.F.

Epepolip kezelése és epekő tünetmentessé tétele GALLMET-tel

T.L.

Tisztelt Gallmet Kft.

Köszönöm Önöknek  a Gallmet étrend kiegészítőt.

Az ECHO tévében figyeltem fel a termékre. 45 éves vagyok, szeretek mozogni, de az utóbbi években lassan, de folyamatosan emelkedett a koleszterin szintem, legutolsó méréskor 6,5 volt. Aggasztott a dolog, a háziorvosom szerint  ez örökletes hajlam. Azt mondta, hogy ha ez igy folytatódik akkor koleszterin csökkentő tablettát kell szednem.

Saját magam egy ördögi körbe kevertem magam, fájt a hasam ezért hashajtót vettem be, a vesém viszont teljesen kikészült, viszont ha nem vettem be hashajtót akkor szenvedtem.

Ez teljesen megszűnt, mióta a Gallmet tablettát használom, minden helyre állt, amiben már nem is reménykedtem.

Tavaly nyáron miómát találtak a méhembe (sajnos nem kicsit).

A műsor után rögtön beszereztem a Gallmet – N tablettát. (először interneten rendeltem, majd a környékbeli patikákban kerestem, ahol megrendelték számomra és azóta rendelik szükség szerint)

Nagyon jól érzem magam, úgy érzem, hogy napról napra tisztulok, a bőröm simább lett, és a hasam sem feszül, a miómáim teljesen tünetmentesek. A mozgás is könnyebben megy, nem fáradok el. Tovább bírom a terhelést.   

Anyukámnak is veszem a terméket, Ő is szedi, szintén hasonló jókat tapasztalt.

Most készülök laborvizsgálatra, szerintem a koleszterinem is javulni fog.

Önök szerint ha nem is tünteti el, de tünetmentessé teheti a Gallmet készítmény a mióma okozta tüneteket? (eddigi tapasztalom szerint igen).

Nagyon remélem, hogy sokáig,  hosszútávon hozzá lehet jutni a Gallmet étrend kiegészítőhöz, ezért sok sikert kívánok Önöknek!!!

A termék leírását megmutattam a háziorvosomnak, Ő is azt mondta, hogy jónak tartja és másnak is fogja ajánlani.

Jó lenne, ha minél több ember tudna a termék jótékony hatásáról.

T.L.

4,5 cm-es epekő tünetmentessé válása, puffadás csökkenése

B.K.

Tisztelettel köszönöm értesítésüket, nagyon sok ismerősömnek küldtem el az Önök on-line elérhetőségét, mivel több, a mindennapjaink közérzetét meghatározótanulmány olvashatóott, amelyekből ha csak néhányat követünk, sokkal egészségesebben élhetünk. Jó lenne fórumon  tapasztalatcserét folytatni a többi olvasóval is.
Mi szerettük mindig a tojás ételeket, amióta a honlapjukban olvastunk az epesav szerepéről azóta tudatosan van beépítve az étkezésünkbe a tojás, s érezzük is annak jótékony hatását.

Sikereket kívánva küldöm üdvözletemet

H.L.K.

A nyereménnyel kapcsolatban szeretném közölni a tapasztalatomat. Sokat szenvedtem a gyomorégéssel, savtúltengéssel és emésztési gondokkal, epekövesség miatt már átestem egy műtéten is. Azért írom múlt időben, mert most ezek már lassan a múlté lesznek. Nincs görcsöm, gyomorégés stb. Csak jót tudok mondani a termékekről. Az már biztos, hogy keresni fogom a lehetőséget a beszerzésről.
Köszönettel

A GALLMET készítményt mindenki saját felelősségére használja és ajánlott, hogy az orvosával is egyeztessen!

A GALLMET termékek MINDEN gyógyszertárban és a gyógynövény szaküzletekben is kaphatók vagy megrendelhetők!

Mindkét GALLMET termék  hasonló mennyiségben tartalmaz epesavakat, de a GALLMET-M gyógynövényeket is tartalmaz (mentalevél, a pemetefű, a fehérmályva gyökér, az édesgyökér és az édeskömény), melyek kiegészítik az epesavak emésztést támogató hatását.

Az Önnek megfelelő kiszerelésű terméket azonnal kosárba teheti és megrendelheti!

Magyarországon a szállítás és az utánvétes fizetés is ingyenes a rendelési mennyiségtől és értéktől függetlenül!

 • GALLMET-N * 30 db epesav kapszula

  3290 Ft
  Eddig 232 db-ot adtunk el
  Megveszem
 • GALLMET-N * 60 db epesav kapszula

  5350 Ft
  Eddig 273 db-ot adtunk el
  Megveszem
 • GALLMET-N * 90 db epesav kapszula

  7000 Ft
  Eddig 1152 db-ot adtunk el
  Megveszem

A GALLMET készítményt mindenki saját felelősségére használja és ajánlott, hogy az orvosával is egyeztessen!

A nemzetközi szállítási díjak és határidők megtekintéséhez tegyen a kosárba terméket, majd adja meg a címét!

Magyarországon a szállítás és az utánvét is ingyenes!

1-3 munkanap

Scroll to Top Optimized with PageSpeed Ninja