Felhasználói tapasztalatok, visszajelzések

Felhasználói tapasztalatok, visszajelzések

Az oldalon szereplő vásárlóink teljes nevét és arcképét egyrészt adatvédelmi okokból nem tesszük ki, másrészt olyan egészségügyi problémákról írnak, amit nem biztos, hogy nyilvánosan vállalnának.

K.V.

“Azért írok, mert sokunknak okoz gondot a koleszterin! Többek között nekem is, évek óta! Volt már 7,6-os is. Most márciusban 6,60, az LDL 4,2 volt. Mindig voltak gyomorpanaszaim, reggel ettem, aztán délben mikor ettem, felpuffadtam, hányingerem volt. Teletömött a gasztrós orvos savcsökkentővel, semmi javulás. Epehólyagban voltak kis koleszterin göbök, de elvileg minden rendben volt vele. Interneten kezdtem el kutakodni, mert megijesztett a koleszterin, főleg az LDL. Aztán találtam egy leírást, miszerint az ember szervezete a bekerülő koleszterint csak az epével tudja semlegesíteni, és lehet kapni marhaepe kapszulát, ami rásegít. Elkeseredésemben vettem gyógyszertárban GALLMET kapszulát, és leírás szerint használtam. Szerintem a vérképem magáért beszél!!! A mostani vérképemen 5,40-re lement, az LDL normális! Másfél hónap alatt!!!”

J.F.

Tisztelt Gallmed Kft!

Szíves tájékoztatásul, és örömmel jelzem Önöknek, hogy az év eleji több hetes epegörcs szenvedésem után a Gallmet-N nevű, természetes epesavakat tartalmazó készítményük hatására, tartósan  – immár kb 2-3 hónapja – megszűntek a panaszaim.
A Gallmet-M-et szedtem először (1 hétig),  a gyógynövényekkel kombinált változatot, ami szintén rendkívül hatásosnak bizonyult, mert azonnali tünetmentesség áll elő tőle, de nekem a gyógynövények mellékhatásai kedvezőtlenek voltak. Ezután a sima epesavas készítményt, a Gallmet-N-t próbáltam ki, amiből kikísérleteztem, hogy 1-2 naponta kell 1 kapszulát bevennem a teljes panaszmentességhez.
Ez azt jelenti, hogy:
– hónapok óta egyáltalán nincsenek epegörcsök,
– ehetek bármit, amit akarok, akár tömény libazsíros kenyeret is fűszerezve
– és magának a kapszulának sincsenek mellékhatásai.
(A minimális mellékhatások lehetnek egyéntől függő “túladagoláskor”, tapasztalataim szerint: szájszárazság, vízivás, nagyon enyhe szélhajtás.  Nálam viszont ezek 1-2 naponta 1-2 kapszula adagnál már nem jelentkeznek.)

Mindezek alapján köszönetemet szeretném jelezni termékeikkel kapcsolatban.

Köszönettel: J.F.

Epepolip kezelése és epekő tünetmentessé tétele GALLMET-tel

T.L.

Tisztelt Gallmet Kft.

Köszönöm Önöknek  a Gallmet étrend kiegészítőt.

Az ECHO tévében figyeltem fel a termékre. 45 éves vagyok, szeretek mozogni, de az utóbbi években lassan, de folyamatosan emelkedett a koleszterin szintem, legutolsó méréskor 6,5 volt. Aggasztott a dolog, a háziorvosom szerint  ez örökletes hajlam. Azt mondta, hogy ha ez igy folytatódik akkor koleszterin csökkentő tablettát kell szednem.

Saját magam egy ördögi körbe kevertem magam, fájt a hasam ezért hashajtót vettem be, a vesém viszont teljesen kikészült, viszont ha nem vettem be hashajtót akkor szenvedtem.

Ez teljesen megszűnt, mióta a Gallmet tablettát használom, minden helyre állt, amiben már nem is reménykedtem.

Tavaly nyáron miómát találtak a méhembe (sajnos nem kicsit).

A műsor után rögtön beszereztem a Gallmet – N tablettát. (először interneten rendeltem, majd a környékbeli patikákban kerestem, ahol megrendelték számomra és azóta rendelik szükség szerint)

Nagyon jól érzem magam, úgy érzem, hogy napról napra tisztulok, a bőröm simább lett, és a hasam sem feszül, a miómáim teljesen tünetmentesek. A mozgás is könnyebben megy, nem fáradok el. Tovább bírom a terhelést.   

Anyukámnak is veszem a terméket, Ő is szedi, szintén hasonló jókat tapasztalt.

Most készülök laborvizsgálatra, szerintem a koleszterinem is javulni fog.

Önök szerint ha nem is tünteti el, de tünetmentessé teheti a Gallmet készítmény a mióma okozta tüneteket? (eddigi tapasztalom szerint igen).

Nagyon remélem, hogy sokáig,  hosszútávon hozzá lehet jutni a Gallmet étrend kiegészítőhöz, ezért sok sikert kívánok Önöknek!!!

A termék leírását megmutattam a háziorvosomnak, Ő is azt mondta, hogy jónak tartja és másnak is fogja ajánlani.

Jó lenne, ha minél több ember tudna a termék jótékony hatásáról.

T.L.

4,5 cm-es epekő tünetmentessé válása, puffadás csökkenése

B.K.

Tisztelettel köszönöm értesítésüket, nagyon sok ismerősömnek küldtem el az Önök on-line elérhetőségét, mivel több, a mindennapjaink közérzetét meghatározótanulmány olvashatóott, amelyekből ha csak néhányat követünk, sokkal egészségesebben élhetünk. Jó lenne fórumon  tapasztalatcserét folytatni a többi olvasóval is.
Mi szerettük mindig a tojás ételeket, amióta a honlapjukban olvastunk az epesav szerepéről azóta tudatosan van beépítve az étkezésünkbe a tojás, s érezzük is annak jótékony hatását.

Sikereket kívánva küldöm üdvözletemet

H.L.K.

A nyereménnyel kapcsolatban szeretném közölni a tapasztalatomat. Sokat szenvedtem a gyomorégéssel, savtúltengéssel és emésztési gondokkal, epekövesség miatt már átestem egy műtéten is. Azért írom múlt időben, mert most ezek már lassan a múlté lesznek. Nincs görcsöm, gyomorégés stb. Csak jót tudok mondani a termékekről. Az már biztos, hogy keresni fogom a lehetőséget a beszerzésről.
Köszönettel

A GALLMET termékek MINDEN gyógyszertárban és a gyógynövény szaküzletekben is kaphatók vagy megrendelhetők!

Mindkét GALLMET termék  hasonló mennyiségben tartalmaz epesavakat, de a GALLMET-M gyógynövényeket is tartalmaz (mentalevél, a pemetefű, a fehérmályva gyökér, az édesgyökér és az édeskömény), melyek kiegészítik az epesavak emésztést támogató hatását.

Webáruházunkban a szállítási díjakat megfeleztük, 10.000 Ft felett pedig ingyenes a szállítás!

Az Önnek megfelelő kiszerelésű terméket azonnal kosárba teheti és megrendelheti!

Scroll to Top Optimized with PageSpeed Ninja