Informații privind protecția datelor, transferul de date și gestionarea datelor

Informații privind protecția datelor, transferul și gestionarea datelor

1. Introducere
Primăria GALLMED Kft. (denumită în continuare "Furnizor de servicii", "Operator") publică o declarație de confidențialitate și de protecție a datelor pentru site-ul său web disponibil sub numele de domeniu www.gallmet.hu. Notificarea de confidențialitate pentru site-ul web al Furnizorului de servicii este disponibilă în permanență la www.gallmet.hu.

În legătură cu prelucrarea datelor, Furnizorul de servicii, în calitate de operator de date, informează utilizatorii site-ului web cu privire la datele cu caracter personal prelucrate pe site-ul web, la principiile și practicile urmate în prelucrarea datelor cu caracter personal, la măsurile organizatorice și tehnice luate pentru a proteja datele cu caracter personal, precum și la modalitățile și mijloacele de exercitare a drepturilor utilizatorului în cauză.
Furnizorul de servicii nu verifică autenticitatea datelor cu caracter personal care îi sunt furnizate. Persoana, utilizatorul sau contractantul care furnizează datele este singurul responsabil pentru corectitudinea datelor furnizate. Prin furnizarea unei adrese de e-mail, orice utilizator își asumă, de asemenea, responsabilitatea pentru faptul că adresa de e-mail furnizată este utilizată exclusiv de către acesta. În ceea ce privește această asumare a responsabilității, orice răspundere în legătură cu accesul de la o adresă de e-mail furnizată va fi suportată exclusiv de către utilizatorul care a furnizat adresa de e-mail.
În calitate de operator de date, prestatorul de servicii va trata datele cu caracter personal colectate în mod confidențial și în conformitate cu legislația privind protecția datelor și cu dispozițiile prezentei note. Furnizorul de servicii se angajează să protejeze datele cu caracter personal ale utilizatorilor săi și acordă o mare importanță respectării dreptului la autodeterminare informațională al utilizatorilor site-ului web. Furnizorul de servicii tratează datele cu caracter personal în mod confidențial și ia toate măsurile de securitate, tehnice și organizatorice pentru a garanta securitatea datelor.
În elaborarea și aplicarea acestor informații, furnizorul de servicii acționează în spiritul și aplicarea Legii CXII din 2011 privind dreptul la autodeterminare informațională și libertatea de informare, a Legii CVIII din 2001 privind anumite aspecte ale serviciilor de comerț electronic și ale serviciilor societății informaționale și a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului.
Datele cu caracter personal prelucrate pe site-ul web pot fi accesate în principal de către angajații Furnizorului de servicii.
Furnizorul de servicii are dreptul de a modifica unilateral această politică de confidențialitate în orice moment.

Prin utilizarea site-ului web, utilizatorul acceptă această "Informare privind protecția datelor, transferul de date și gestionarea datelor".

2. Informații despre operatorul de date
Denumire: GALLMED Kft.
Sediul central: Maďarsko 6500 Baja, Szarvas G. u. 3.
Numărul de înregistrare al societății: 03-09-121132
Număr de identificare fiscală: 22999489-2-03
Număr de TVA UE: HU2299948

3. Datele de contact ale operatorului de date
Denumire: GALLMED Kft.
Sediul central: Maďarsko 6500 Baja, Szarvas G. u. 3.
Adresa de e-mail: gallmed@gallmed.hu
Număr de telefon: +36-79-326581

4. Activitățile de prelucrare a datelor desfășurate de Operatorul de date pe site-urile sale web
Vă rugăm să rețineți că aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment în cazul prelucrării bazate pe consimțământ. O astfel de retragere nu afectează legalitatea prelucrării bazate pe consimțământul anterior retragerii.

5. Înregistrarea în magazinul online

Destinatarii: personalul relevant al furnizorului de servicii.

  • Date cu caracter personal prelucrate: nume, adresă de e-mail, adresă poștală și de facturare, număr de telefon.
  • Scopul prelucrării datelor: pentru a înregistra persoanele înregistrate în magazinul online, pentru a le distinge între ele, pentru a oferi funcțiile asociate înregistrării în magazinul online: pentru a scurta procesul de comandă, pentru a re-comanda bunurile comandate anterior, pentru a vizualiza comenzile anterioare.
  • Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor: condiția de utilizare a funcțiilor de înregistrare în magazinul online.
  • Durata prelucrării: după 1 an de inactivitate, operatorul de date șterge datele cu caracter personal din baza sa de date.

6. Încheierea contractului (plasarea și procesarea comenzii)

Destinatarii: personalul relevant al furnizorului de servicii.

  • Datele cu caracter personal prelucrate sunt: numele, adresa de e-mail, țara, codul poștal, localitatea, numele străzii, numărul casei, numărul de telefon.
  • Scopul prelucrării: cunoașterea condițiilor ofertei (comenzii) pentru încheierea contractului.
  • Temeiul juridic al prelucrării: furnizarea de date cu caracter personal este o condiție prealabilă pentru încheierea unui contract. Fără furnizarea de date cu caracter personal, nu se poate iniția nicio achiziție în magazinul online.
  • Durata prelucrării datelor: ștergerea va avea loc după expirarea termenului general de prescripție prevăzut de Codul civil.

7. Executarea contractului

7.1. Transport

Datele cu caracter personal prelucrate sunt: numele, adresa de e-mail, țara, codul poștal, localitatea, numele străzii, numărul casei, numărul de telefon.
Scopul prelucrării datelor: livrarea produselor comandate.
Temeiul juridic al prelucrării: executarea unui contract.
Durata prelucrării datelor: ștergerea va avea loc după expirarea termenului general de prescripție prevăzut de Codul civil.
Destinatarii: angajații relevanți ai Furnizorului de servicii, în calitate de procesatori de date

7.2. Plata

Date cu caracter personal prelucrate: numele, adresa de facturare, numărul de telefon, adresa de e-mail.
Scopul prelucrării: plata contravalorii produselor comandate.
Temeiul juridic al prelucrării: executarea unui contract.
Durata prelucrării datelor: ștergerea va avea loc după expirarea termenului general de prescripție prevăzut de Codul civil.
Destinatarii: angajații relevanți ai Furnizorului de servicii, precum și procesatorii de date:

7.3. Facturarea

Date cu caracter personal prelucrate: numele, adresa de facturare, adresa de e-mail.
Scopul prelucrării datelor: documente justificative (facturare), stocarea facturilor.
Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor: obligația legală a furnizorului de servicii în Ungaria [articolul 166 alineatul (3) și articolul 169 alineatul (2) din Legea C din 2000 privind contabilitatea].
Durata de prelucrare: 8 ani.
Destinatarii: angajații relevanți ai Furnizorului de servicii, precum și procesatorii de date:

7.4. Utilizarea serviciului Utánvét Ellenőr (verificator de numerar la livrare) de către operatorii de date

Explicarea prelucrării datelor: magazinul online trimite reușita livrării produsului cumpărat de partea în cauză (comandă colectată/ne-colectată) și adresa de e-mail pseudonimizată a părții în cauză (folosind algoritmul SHA256) către serviciul Utánvét Ellenőr (verificator de numerar la livrare), unde furnizorul de servicii stochează aceste date și le trimite către alte magazine online care utilizează serviciul pentru a le prelua manual sau automat.
Datele cu caracter personal prelucrate: adresa de e-mail a părții vizate, numărul de achiziții efectuate de către partea vizată în magazinul online și numărul de pachete livrate cu succes și de încercări nereușite de livrare a pachetelor legate de aceste achiziții.
Scopul prelucrării datelor: pentru a evita sau a minimiza eventualele daune cauzate de partea vizată în caz de nerespectare a contractului, prin utilizarea datelor codificate disponibile în Utánvét Ellenőr (verificator de numerar la livrare), sistemul site-ului web oferă automat părții vizate opțiuni de plată care depind de încasarea comenzilor sale anterioare (nu a fost încasată, a refuzat încasarea, nu a fost comandată de partea vizată, etc.).
Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor: În conformitate cu articolul 6 alineatul (1) litera (f) din RGPD, interesul legitim al operatorului de date de a atenua prejudiciul cauzat de încălcarea contractului de către client este considerat un interes legitim.
Durata prelucrării datelor: Operatorii de date vor prelucra aceste date timp de 8 ani de la data colectării.

Beneficiari:
Destinatarii: angajații relevanți ai Furnizorului de servicii și în calitate de procesatori de date:

Stocarea datelor părții vizate, măsuri de securitate a datelor

Operatorii de date pun în aplicare măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a asigura și a demonstra că datele cu caracter personal sunt prelucrate în conformitate cu RGPD, ținând seama de natura, domeniul de aplicare, contextul și scopurile prelucrării, precum și de diferitele grade de probabilitate și gravitate a riscului pentru drepturile și libertățile persoanelor fizice, în conformitate cu articolul 24 din RGPD. Măsurile de securitate a datelor luate de Webshop în calitate de operator de date sunt descrise la punctul 21 din prezentul aviz. Măsurile de securitate a datelor ale Utánvét Ellenőr (verificator de numerar la livrare) sunt descrise în secțiunea Securitatea datelor din Avizul privind securitatea datelor al Utánvét Ellenőr (verificator de numerar la livrare) Avizul privind securitatea datelor.

8. Restituirea produsului în cazul exercitării dreptului de retragere
Datele cu caracter personal prelucrate sunt: numele, țara, codul poștal, orașul, numele străzii, numărul casei, numărul de ordine.
Scopul prelucrării: satisfacerea cererii clientului (rambursare).
Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor: obligația legală a furnizorului de servicii [articolul 23 alineatul (1) din Decretul Guvernului 45/2014 (26.II.) privind normele detaliate ale contractelor dintre consumatori și întreprinderi (articolul 23 alineatul (1)).
Durata prelucrării datelor: ștergerea va avea loc după expirarea termenului general de prescripție prevăzut de Codul civil.
Destinatarii: angajații relevanți ai Furnizorului de servicii, precum și procesatorii de date:

9. Contactați-ne
Date cu caracter personal prelucrate: numele, adresa de e-mail, alte date cu caracter personal furnizate în textul scrisorii.
Scopul prelucrării: pentru a răspunde la mesajele și întrebările primite.
Temeiul juridic al prelucrării: consimțământul voluntar al persoanei vizate.
Durata prelucrării: până la retragerea consimțământului. Pentru a se asigura că stocarea datelor cu caracter personal este limitată la perioada necesară, operatorul de date va șterge datele cu caracter personal fără retragerea consimțământului după 1 an de la data furnizării acestora.
Destinatarii: personalul relevant al furnizorului de servicii.

10. Activitățile de prelucrare a datelor desfășurate de Operatorul de date pe site-urile sale web
Cookie
Identificatorii anonimi ai vizitatorilor (cookie-uri) sunt fișiere sau bucăți de informații care sunt stocate pe computerul dumneavoastră (sau pe alte dispozitive cu acces la internet, cum ar fi un smartphone sau o tabletă) atunci când vizitați unul dintre site-urile noastre web. Un modul cookie conține, de obicei, numele site-ului web de pe care provine, "durata de viață" (cât timp rămâne pe dispozitivul dumneavoastră) și valoarea sa, care este, de obicei, un număr unic generat aleatoriu.
Folosim cookie-uri pentru a ne ajuta să ne adaptăm mai bine site-urile noastre web, să vă oferim produse în funcție de interesele și nevoile dumneavoastră și pentru a vă facilita utilizarea site-urilor noastre. Cookie-urile ajută la accelerarea activităților viitoare și la îmbunătățirea experienței dumneavoastră atunci când utilizați site-urile noastre. De asemenea, modulele cookie pot fi utilizate pentru a genera statistici anonime, agregate, astfel încât să putem înțelege mai bine modul în care oamenii utilizează site-urile noastre și să îmbunătățim structura și conținutul acestora.
În ceea ce privește durata acestora, facem distincția între așa-numitele module cookie de sesiune și module cookie persistente. Cookie-urile de sesiune sunt temporare, adică rămân pe dispozitivul dvs. până când părăsiți site-ul nostru. Modulele cookie permanente rămân pe dispozitivul dvs. mult mai mult timp, uneori până când le ștergeți manual.
Alte site-uri colectează, de asemenea, informații utilizând etichete pixel care pot fi partajate cu terțe părți. Acest lucru sprijină în mod direct activitățile noastre de promovare și dezvoltarea site-ului web. De exemplu, informațiile privind utilizarea site-ului web de către vizitatorii noștri pot fi partajate cu agențiile de publicitate pentru a ne permite să folosim mai eficient publicitatea online pe site-urile noastre web.
Majoritatea browserelor de internet sunt setate inițial să accepte cookie-uri. Puteți modifica setările pentru a bloca modulele cookie sau pentru a solicita un avertisment atunci când modulele cookie sunt setate pe dispozitivul dumneavoastră. Există mai multe modalități de gestionare a modulelor cookie. Vă rugăm să consultați informațiile despre browser sau pagina de ajutor a browserului pentru mai multe informații despre setările browserului și cum să le modificați!
Dacă dezactivați modulele cookie pe care le folosim, este posibil să vă afecteze experiența în timp ce vă aflați pe site-ul nostru. De exemplu, este posibil să nu puteți utiliza Magazinul web.

Cookie-urile utilizate pe site-ul nostru se încadrează în următoarele categorii:

Cookie-uri de sesiune
"Modulele cookie de sesiune" sunt necesare pentru navigarea pe site-ul web și utilizarea funcțiilor acestuia, inclusiv pentru a vă permite să observați acțiunile întreprinse de un vizitator pe o anumită pagină, funcție sau serviciu. Fără utilizarea "modulelor cookie de sesiune", nu se poate garanta o utilizare fără probleme a site-ului web. Acestea sunt valabile pe durata vizitei și sunt șterse automat la sfârșitul sesiunii sau la închiderea browserului.
Buna funcționare a site-ului este asigurată în conformitate cu dispozițiile articolului 13/A (3) din Legea CVIII din 2001 privind anumite aspecte ale serviciilor de comerț electronic și ale serviciilor societății informaționale.

Cookie-uri care sprijină utilizarea
Aceste "cookie-uri" permit site-ului nostru să rețină modul de operare pe care l-ați ales (de exemplu, dacă utilizați versiunea în limba engleză sau maghiară a site-ului, dacă ați ales versiunea accesibilă, câte rezultate vedeți simultan în lista de rezultate ale căutării etc.), astfel încât să nu fie nevoie să le introduceți din nou la următoarea vizită. Fără informațiile conținute în "cookie-urile" care stochează preferințele dumneavoastră, site-ul nostru web ar putea să nu funcționeze la fel de bine cum ar trebui.

Cookie-uri legate de publicitate
Scopul utilizării "cookie-urilor publicitare" este de a selecta reclamele care prezintă cel mai mare interes sau interes pentru vizitatorii noștri și de a le afișa pe site-ul nostru. De asemenea, acestea ne permit să măsurăm performanța campaniilor noastre.

Cookie-uri de performanță
Utilizăm "module cookie de performanță" pentru a colecta informații despre modul în care vizitatorii noștri utilizează site-ul nostru web (de exemplu, ce pagini au vizualizat, câte pagini au vizitat, pe ce parte a paginii au făcut clic, cât timp a durat fiecare sesiune, ce mesaje de eroare au primit etc.) pentru a îmbunătăți site-ul nostru web (servicii, caracteristici etc.) în funcție de nevoile vizitatorilor noștri și pentru a le oferi o experiență de înaltă calitate și ușor de utilizat.
Pentru măsurarea performanțelor, site-ul nostru web utilizează "cookie-uri" ale unor terțe părți la fiecare vizită. Utilizăm "cookie-uri" pentru a urmări câte persoane vizitează site-ul web și ce conținut îi interesează. Toate informațiile sunt stocate în mod anonim și sunt utilizate pentru a analiza în mod anonim comportamentul vizitatorilor, pentru a oferi o experiență de înaltă calitate pentru utilizatori.

Cookie-urile pot fi activate făcând clic pe butonul Accept (Acceptare). Faceți clic pe butonul "Setări cookie" pentru a activa sau dezactiva cookie-urile stocate de fiecare grup (categorie).
Modulele cookie pot fi activate sau dezactivate în grupuri (pe categorii) și puteți confirma modulele cookie corespunzătoare prin setarea "Permite".
Bineînțeles, puteți vizualiza și modifica cookie-urile acceptate anterior, făcând clic pe simbolul de transmisie din partea de jos a paginii.

11. Profilarea
Profilarea se referă la evaluarea caracteristicilor personale ale persoanelor fizice în contextul oricărei prelucrări automatizate a datelor cu caracter personal, în special pentru a analiza și prezice preferințele sau interesele personale, locația sau deplasările persoanei vizate.
Profilarea permite Furnizorului de servicii să vă trimită oferte și mesaje specifice și personalizate pe baza comenzilor dumneavoastră anterioare și a comportamentului dumneavoastră online.

Datele necesare pentru crearea de profiluri pot fi obținute de către furnizorul de servicii prin următoarele activități:
- cumpărături online: detalii privind achiziția (ce, când, cât, de unde, de unde, metoda de plată).
- navigarea pe site, comportament: utilizarea site-ului (pagina produsului, pagina categoriei, coșul de cumpărături, căutare).

Datele cu caracter personal prelucrate: a) colectate de la persoana vizată: nume, adresă de e-mail, localitate, cod poștal, data nașterii, număr de telefon, sex, date de achiziție, adresa IP (de la care s-a primit înregistrarea); b) date derivate care nu au fost colectate de la persoana vizată (bazate pe predicție, algoritm de învățare automată): produse preferate, categorii preferate, ora ultimei vizite pe internet, durata; c) în plus, există și alte date pe care furnizorul de servicii le poate filtra și crea segmente pe baza: interacțiunea cu e-mailurile (deschidere/clic/afectare la categoriile de e-mailuri, de pe ce dispozitiv, din ce oraș a dat clic/ deschis), ciclul de viață al cumpărăturilor utilizatorului, statutul de cumpărător (în funcție de cheltuieli), cheltuieli medii.

Scopul prelucrării datelor: trimiterea de oferte și mesaje specifice și personalizate.
Temeiul juridic al prelucrării: consimțământul voluntar al persoanei vizate. Persoana împuternicită de operator utilizează cookie-uri de marketing pentru crearea de profiluri; astfel, consimțământul sau ne-consimțământul pentru crearea de profiluri poate fi exprimat prin acordarea sau neacordarea consimțământului pentru utilizarea cookie-urilor de marketing atunci când se acceptă Politica privind fișierele cookie.

Durata prelucrării: până la retragerea consimțământului persoanei vizate. Pentru a se asigura că stocarea datelor cu caracter personal este limitată la perioada necesară, operatorul va șterge datele cu caracter personal fără retragerea consimțământului după 1 an de la data furnizării acestora.
Destinatarii: angajații relevanți ai Furnizorului de servicii, în calitate de procesatori de date:

  • Facebook Ireland Ltd. (Adresa societății: 4 Grand Canal square, Grand Canal Harbour, D2 Dublin, Ireland; Facebook Ads),
  • Google Inc. (Adresa societății: 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, California 94043, USA) (Google AdWords),
  • InnoCraft Ltd. (Adresa societății: New Zealand, 7 Waterloo Quay PO625, 6140 Wellington, New Zealand)

care, în calitate de procesatori de date, afișează anunțul pentru vizitatorii care au vizitat site-ul și care au optat pentru anunțuri personalizate pe Facebook sau Google. Uniunea Europeană are o decizie de conformitate cu SUA.

 

12. Remarketing
Remarketingul permite serverului să afișeze anunțuri publicitare persoanelor care au vizitat anterior site-ul său web sau care și-au furnizat adresa de e-mail.
Date cu caracter personal prelucrate: adresa de e-mail, date de cumpărare.
Scopul prelucrării: afișarea de anunțuri pentru utilizatorii anteriori pe Facebook și Google.
Temeiul juridic al prelucrării: interesul legitim al furnizorului de servicii (marketing direct). Adresa de e-mail a utilizatorului este transferată furnizorului de servicii atunci când se abonează la buletinul informativ, pe baza consimțământului abonatului. Acest lucru înseamnă că operatorul de date prelucrează adresa de e-mail furnizată și în alte scopuri decât cel al colectării datelor (trimiterea buletinului informativ) (remarketing).
Durata prelucrării: persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment prelucrării datelor cu caracter personal care o privesc în scopuri de remarketing. În cazul în care utilizatorul își retrage consimțământul de a primi buletinul informativ (lucru pe care are dreptul să îl facă în orice moment), va înceta și prelucrarea datelor sale în scopuri de remarketing. Pentru a se asigura că stocarea datelor cu caracter personal este limitată la perioada necesară, operatorul va șterge datele cu caracter personal fără a fi nevoie de opoziție sau de retragerea consimțământului după 1 an de la data ultimului buletin informativ.
Destinatarii: angajații relevanți ai Furnizorului de servicii, în calitate de procesatori de date:

  • Facebook Ireland Ltd. (Adresa societății: 4 Grand Canal square, Grand Canal Harbour, D2 Dublin, Ireland; Facebook Ads),
  • Google Inc. (Adresa societății: 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, California 94043, USA) (Google AdWords),

care, în calitate de procesatori de date, afișează reclama către utilizatorii lor înregistrați care au optat să primească reclame personalizate pe Facebook sau Google. Uniunea Europeană are o decizie de conformitate cu SUA.

13. Marketing direct

13. Abonarea la buletinul informativ
Date cu caracter personal prelucrate: nume, adresă de e-mail.
Scopul prelucrării datelor: pentru a furniza abonatului informații despre produsele și promoțiile de pe site-ul www.gallmet.hu.
Temeiul juridic al prelucrării: consimțământul voluntar al persoanei vizate.
Durata prelucrării: până la retragerea consimțământului.
Destinatarii: angajații relevanți ai Furnizorului de servicii, precum și procesatorii de date:
The Rocket Science Group, LLC (675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 SUA), Politica de confidențialitate: https://mailchimp.com/legal/privacy/
MailerLite Limited (Ground Floor, 71 Lower Baggot Street, Dublin 2, D02 P593, Irlanda), Politica de confidențialitate: https://www.mailerlite.com/legal/privacy-policy

13.2. Abonamentul de telemarketing
Datele cu caracter personal prelucrate: nume, număr de telefon.
Scopul prelucrării datelor: pentru a furniza abonatului informații despre produsele și promoțiile de pe site-ul www.gallmet.hu.
Temeiul juridic al prelucrării: consimțământul voluntar al persoanei vizate.
Durata prelucrării: până la retragerea consimțământului.
Destinatarii: angajații relevanți ai Furnizorului de servicii, precum și procesatorii de date:
MailerLite Limited (Ground Floor, 71 Lower Baggot Street, Dublin 2, D02 P593, Irlanda), Politica de confidențialitate: https://www.mailerlite.com/legal/privacy-policy

14. Altele
Informăm vizitatorii site-ului web că instanța, procuratura, autoritatea de anchetă, autoritatea administrativă, Autoritatea Națională pentru Protecția Datelor și Libertatea Informației sau alte organisme pot solicita operatorului de date să furnizeze informații, să divulge sau să transfere date sau să furnizeze documente.
Operatorul de date divulgă autorităților publice, în cazul în care autoritatea publică a indicat scopul precis și domeniul de aplicare al datelor, numai acele date cu caracter personal care sunt strict necesare în scopul solicitării și în măsura strict necesară în scopul solicitării.

15. Drepturile vizitatorilor și utilizatorilor site-ului web în legătură cu gestionarea datelor
Puteți solicita gratuit informații cu privire la detaliile prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal, precum și să solicitați rectificarea, ștergerea, restricționarea prelucrării și să vă opuneți prelucrării acestor date cu caracter personal. Operatorul de date informează orice destinatar (persoana împuternicită de către operator) căruia sau căruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal cu privire la rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau implică un efort disproporționat. Vă vom informa cu privire la acești destinatari la cerere.
Operatorul de date vă informează cu privire la măsurile luate cu privire la cererea de la literele (a)-(f) de mai jos, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în termen de o lună de la primirea cererii. În cazul în care este necesar, ținând seama de complexitatea cererii și de numărul de cereri, acest termen poate fi prelungit cu încă două luni. Operatorul de date vă informează cu privire la prelungire, indicând motivele întârzierii, în termen de o lună de la primirea cererii.
În cazul în care ați transmis cererea în format electronic, operatorul va furniza informațiile în format electronic, cu excepția cazului în care solicitați altfel.
În cazul în care operatorul de date nu dă curs cererii dumneavoastră, vă va informa fără întârziere și cel târziu în termen de o lună de la primirea cererii cu privire la motivele pentru care nu a acționat, precum și cu privire la dreptul dumneavoastră de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere și de a solicita o cale de atac judiciară.

16. Dreptul de acces: aveți dreptul de a obține feedback din partea operatorului de date cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal și, în cazul în care o astfel de prelucrare este în curs de desfășurare, aveți dreptul de a avea acces la datele dumneavoastră cu caracter personal și la următoarele informații: scopurile prelucrării, categoriile de date cu caracter personal în cauză, persoanele împuternicite de către operator, durata prelucrării, în cazul în care datele nu au fost colectate de către operatorul de date de la dumneavoastră, orice informații disponibile cu privire la sursa acestora.

17. Dreptul la rectificare: aveți dreptul ca datele cu caracter personal inexacte care vă privesc să fie corectate de către operatorul de date, fără întârzieri nejustificate, la cererea dumneavoastră. Având în vedere scopul prelucrării, aveți dreptul de a solicita completarea datelor cu caracter personal incomplete.

18. Dreptul la ștergere: aveți dreptul de a obține de la operatorul de date ștergerea datelor cu caracter personal care vă privesc fără întârzieri nejustificate, iar operatorul de date este obligat să șteargă datele cu caracter personal care vă privesc fără întârzieri nejustificate atunci când datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate sau prelucrate în alt mod; să vă retrageți consimțământul în cazul în care nu există un alt temei juridic pentru prelucrare; să vă opuneți prelucrării în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate în mod ilegal; să ștergeți datele cu caracter personal pentru a respecta o obligație legală în temeiul dreptului Uniunii sau al unui stat membru la care este supus operatorul.

19. Dreptul la opoziție: aveți dreptul de a vă opune în orice moment prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal pe baza intereselor legitime ale operatorului. Într-un astfel de caz, operatorul nu mai poate prelucra datele cu caracter personal, cu excepția cazului în care puteți demonstra că există motive legitime și convingătoare pentru prelucrare, care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților dumneavoastră sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unor pretenții legale. În cazul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate în scopuri de marketing direct, aveți dreptul de a vă opune în orice moment prelucrării datelor cu caracter personal care vă privesc în astfel de scopuri, inclusiv crearea de profiluri, în cazul în care este legată de marketingul direct.

20. Dreptul la restricționarea prelucrării: aveți dreptul de a solicita operatorului să restricționeze prelucrarea la cererea dumneavoastră dacă:
- contestați exactitatea datelor cu caracter personal
- prelucrarea este ilegală
- operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar dumneavoastră aveți nevoie de ele pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unor drepturi legale
- v-ați opus prelucrării.
În cazul în care prelucrarea este restricționată, aceste date cu caracter personal, cu excepția stocării, pot fi prelucrate numai cu consimțământul dvs. sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță sau pentru protecția drepturilor unei alte persoane fizice sau juridice sau pentru interese publice importante ale Uniunii sau ale unui stat membru.

21. Metoda de stocare a datelor cu caracter personal, securitatea prelucrării
Serverele Controlorului de date sunt operate și întreținute de o companie contractată, în caz de probleme:

  • Center Webhost Kft. (1173 Budapesta, Borsó utca 12-32. C. lház. 1. etaj 2.), informații privind gestionarea datelor: https://cweb.hu/adatkezelesi-tajekoztato/
  • QUIC Cloud Inc., 150 Allen Rd. Suite 204, Basking Ridge, NJ 07920, SUA (denumit în continuare "QUIC Cloud"):
    QUIC Cloud oferă o rețea de livrare de conținut (CDN) extinsă la nivel mondial cu serviciu DNS. Acest lucru implică, din punct de vedere tehnic, transmiterea de informații (date) între browserul dvs. și site-ul nostru web prin intermediul rețelei QUIC Cloud. Acest lucru permite QUIC Cloud să transfere informații între browserul dumneavoastră și site-ul nostru web.
    pentru a analiza traficul dintre serverele noastre și traficul potențial malițios de pe internet. În acest sens, este posibil să folosim cookie-uri sau alte mijloace tehnologice pentru a recunoaște în mod repetat utilizatorii de internet, dar numai în scopurile descrise aici.
    Utilizarea serviciului QUIC Cloud se bazează pe disponibilitatea sigură și fără erori a site-ului nostru web.
    Pentru mai multe informații despre securitate și confidențialitate la QUIC Cloud, vă rugăm să faceți clic aici: https://quic.cloud/privacy-policy/.

Operatorul de date pune în aplicare măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a asigura un nivel de securitate a datelor corespunzător nivelului de risc, ținând seama de stadiul actual al tehnologiei și de costurile de punere în aplicare, de natura, domeniul de aplicare, contextul și scopurile prelucrării, precum și de probabilitatea și gravitatea variabilă a riscului pentru drepturile și libertățile persoanelor fizice.
Operatorul de date ia măsurile adecvate pentru a proteja datele, în special împotriva accesului neautorizat, modificării, divulgării, dezvăluirii, ștergerii sau distrugerii, distrugerii accidentale, deteriorării sau pierderii și a inaccesibilității care rezultă din modificări ale tehnologiei utilizate.
Sistemele informatice și rețeaua operatorului de date sunt protejate împotriva fraudei informatice, spionajului, sabotajului, vandalismului, incendiilor și inundațiilor, virușilor informatici, intruziunilor informatice și atacurilor care ar putea duce la refuzul de serviciu. Operatorul de date asigură securitatea prin proceduri de protecție la nivel de server și la nivel de aplicație.
Mesajele electronice transmise pe internet, indiferent de protocol (e-mail, web, ftp etc.) sunt vulnerabile la amenințările de rețea care ar putea duce la activități frauduloase, litigii contractuale sau la divulgarea sau modificarea informațiilor. Operatorul de date va lua toate măsurile de precauție rezonabile pentru a se proteja împotriva unor astfel de amenințări. Acesta monitorizează sistemele pentru a înregistra și a furniza dovezi ale oricăror incidente de securitate. Monitorizarea sistemului permite, de asemenea, verificarea eficienței măsurilor de precauție luate.
Operatorul de date păstrează o evidență a tuturor încălcărilor de date, indicând faptele legate de încălcarea datelor, efectele acesteia și măsurile luate pentru remedierea ei.

22. Plângeri
În cazul în care considerați că prelucrarea datelor cu caracter personal care vă privesc încalcă dispozițiile legale privind protecția datelor, aveți dreptul de a acționa în instanță operatorul și de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere.
Autoritatea de supraveghere: Autoritatea Națională pentru Protecția Datelor și Libertatea Informației
Sediul central: 1125 Budapesta, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
adresa poștală: 1530 Budapesta, P.O. Box.: 5.
telefon: +36 1 391-1400
fax: +36 1 391-1410
Adresa de e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
Site web: https://naih.hu/about-the-authority

gallmet.hu
ro_RORomână