Üzleti partnerkeresés az EU-ban egyedi összetételű, de az USA-ban is versenyképes saját étrend-kiegészítő termékek forgalmazásához

 

Évek alatt a magyar piacon felfuttatott, de a nemzetközi piac által is megismert, saját know-how-ra alapuló és előállítású, emésztésre ható, az EU-ban az egyetlen, epesavakat tartalmazó, GALLMET étrend kiegészítőink piac és forgalom bővítéséhez együttműködő partner(eke)t, befektetőket/finanszírozókat, társtulajdonosokat, stb keresünk a legkülönbözőbb konstrukciókban. Az emésztésből fakadó életminőség javítása örök üzlet az örökzöld és újra generálódó emésztési problémák miatt.

A termékek gyártója és nemzetközi forgalmazója az angol GALLMED LTD (www.gallmed.co.uk) és szoros együttműködésben a magyarországi forgalmazója a magyar GALLMED KFT (www.gallmet.hu).

A termékek nem magyar, hanem angol illetve EU származású termékek, a nemzetközi WESSLING laboratórium minősítésével (mikrobiológia, nehézfémek, szennyező anyagok, rádióaktivitás, doppingmentesség, allergén mentesség, stb.)
Egyébként USA-ban gyártott, USA előírásoknak megfelelő, USA-ban forgalmazható GALLMED termék változattal is rendelkezünk (www.gallmed.us).

A termékekről szinte minden adat és dokumentum megtalálható a felsorolt honlapjainkon, magyar és angol nyelven is.

Az évek alatt felfuttatott magyarországi egymillió kapszulás és minimális EU-s forgalom évi kb. 50 milliós forintos (kb. 170.000 EURO) árbevételt jelent, ami a magyarországi reklám ráfordítás növeléssel megtízszerezhető (tízmillió kapszula ~ 500 millió forint), tekintettel a hivatalos statisztikák szerinti mintegy 2.4 millió emésztőrendszeri betegszámra. Ehhez forgalmi prognózisokkal rendelkezünk

Az EU piacra való bejuttatástól függően az üzlet milliárdos nagyságrendűre is felfuttatható, tekintettel a 500 milliós EU lakosságra, de hasonló vonatkozik az USA-ra is. Az EU mellett Dél-Amerika, Afrika és a Közel-Kelet lehetnek még elsősorban a célzott potenciális piacok.

Tekintettel arra, hogy a magyarországi 10 millió lakosra vetített, jelenleg évi átlag 1 millió kapszulás forgalom aránya a lakosságszám 10%-a, ez kivetítve az 500 milliós EU lakosság ugyancsak 10%-ára, azaz évi 50 millió kapszula évi 2.5 milliárd forint (kb. 800.000 EURO) bevételt jelenthet.

A termék árrése illetve haszna jelentősen több, mint az előállítási költségek.

 

Van két újabb fejlesztésű termékünk is, mely ugyancsak egyedi az EU-ban, de az USA-ban is versenyképes a széles hatásspektruma miatt. A teljes emésztőrendszerre (gyomor, máj, epe, hasnyálmirigy, bélrendszer) ható új fejelsztésű termékek is regisztrálva vannak már az EU-ban, a mintagyártás is megvolt, így csak a nemzetközi piacra juttatás maradt.

A keresendő partnerrel kapcsolatban a főbb szempontok:

1. legalább 3-5 éves együttműködési szándék

2. A GALLMED Ltd és a GALLMED Kft feltőkésítéséhez és a piaci növekedéséhez minimum 200.000-300.000 EURO nagyságrendű befektetési szándék, melynek 50%-a kb. egy-két éven belül és további kb. 25%-a a harmadik évben, míg a maradék 25% a negyedi-ötödik évben  térülhet meg, de ekkor már jelentős hozamot is biztosíthat a tulajdonrész, a nemzetközi piacbővítéstől függően is, melyben a partner meghatározó részvételét várjuk

3. a termékek nemzetközi forgalmazásában (disztribúció, értékesítés, marketing) való aktív és tevékeny közreműködése

Igény esetén további részdokumentumok is rendelkezésre állnak (cégértékelések, nemzetközi forgalom becslések, pénzügyi-gazdasági mutatók) és korlátozottan más, a kompetenciánkba tartozó dokumentumokat is elő tudunk állítani.

Személyes pontosítási, tárgyalási igény esetén készéggel ajánlok találkozási lehetőséget.

 

Dr Várhalmi Antal Miklós
director

GALLMED LTD

Mobil 1-HU: +36-30-9383529

Mobil 2-UK: +44-770-0066143

Mobil 3-US: +1-623-7556135

Email: miklos.varhalmi@gallmed.co.uk

SKYPE: vamiklos

LINKEDIN: https://www.linkedin.com/in/miklos-antal-varhalmi-dr-8a1a3b43/

További dokumentumok: